Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

ma i ja sam da se iskulira ali kako kada neko upadne u temu na svakih 10 dana sa maksimalnim hejtom i ironijom ? nemam nista protiv lika i smaraju me net svadje..

nego, otkud ti bruSli ? :d

mene smara jer se jos nisam iscimao oko krekovanja tih hd zezalica, a kapiram da bi mi znacilo nekad kada putujem.. nisam se cimao jer sam ubedjen da na badi 1.2 ne rade krekovane hd igre :) dakle otkud ti ? :)

Pa nemam ni ja sad. :D

Brus Lijeta sam imao na staroj Badi,i posto sam morao da uradim hard reset:mad: zbog zato shto mi se zaglupeo fon pa ga nije prepoznavao komp,sad nemam ni brus lija,ni nfs,ni onog krola ili kako vec...ni nishta.
A sad se sve te igre placaju,tako da sam ga ..... za sve pare.:mad:

pa bice, oni rusi su cudo, mrzelo me da prevodim sa onog linka sto sam postavio, badapps.ru, ko zna mozda su i izvalili vec :)

nadjite u kies-u audioGyro, na akciji je :D voznja helikoptera dok se koristi mp3 player !

Ja koliko sam u toku spoofovanje na badi 1.2 nije moguce.
Za sad...

Pomoc!!! Kad sam majmun, cackao sam u onom meniju sa kodovima, da probam da pojacam spikerfon, sad sam ga zeznuo, veoma slabo se cuje, maltene nista, ako zna neko kako da povratim, unapred zahvalan?!!!

hehe, uspeo da povratim, bilo je 60 db max, sad sam stavio na 70, roka kao pre spikerfon, lako je, moze i zvucnik za sagovornika da se pojaca... :)

Poslednja izmena:
Po meni je 3.3" premalo. Ne bih mogao da kucam poruke i tesko bih surfovao netom na tolicnom ekranu. Rezolucija ne predstavlja nikakav problem na Galaxy s, nemojte da izmisljate.
Cisto da se nadovezem - za poruke zaista nikakvih problema nema, narocito ako ga oboris u landscape mod (iako ih ja pisem u portrait modu, vec sam se navikao i ne gresim mnogo :)), dok je za surf vec problematican, realno... i to govorim od prvog dana. I kao sto rekoh - ne toliko zbog velicine (sto rece neko, surfovali smo i cukali SMS-ove svojevremeno i na 2" i 3" ekranima, i nije nam mnogo smetalo), vec zbog toga sto ekran nema dovoljnu sirinu... pa je neminovno konstantno skrolovanje, te zoom/unzoom, i to nebitno da li je pregled strane u portrait ili landscape modu. ***, nije bas najprijatnije...
"Vasa" Galaksija je mnogo bolja po tom pitanju... tamo je uzivancija surfovati.

Ali cukanje poruka - zaista nikakav problem...

I da, jos jedna stvar - onaj metal ne mozes ogrebati... ne ako se bas ne potrudis, ili ga pak mandrknes sa 3 i po metra visine :)
I sam sam se iznenadio, jer mi je ispao dva-tri puta do sada... i apsolutno nikakvog traga nema. Kada obrisem masnocu sa displeja, telefon bukvalno izgleda kao da je tek izasao iz kutije. Ne vidis nigde standardne tragove koriscenja, a kod mene je od jula. Na Galaxy-u, ma koliko ona plastika bila kvalitetna (a jeste... veoma!) to jednostavno ne moze da bude... uvek ces imati one sitne ogrebotinice, u najgorem slucaju :)
***, ipak je to plastika, ne mozes to sacuvati... eventualno futrola od prvog dana ;)

@HSV: Sva sreca pa radoznalost ne ubija ovde, imao sam srece pa sam povratio sve :D
@ CAR: Sve si lepo rekao, i o Galaxy S-u i o Wave-u, nema vise dalje... ;)

Ili je to samo meni, ali toliko mi je glupo odradjen ovaj Kies 2.0, pa to nema nigde, sinoc sam update-ovao, jedva sam nasao opciju gde se azuriraju nove Bada verzije...

Ne znam jeste li primetili ali POJAVILA se prva aplikacija koja se placa i iznos je u " dolarima " takodje posle klika na opciju " BUY " pojavljuje se info da nesto nije u redu sa acc ali mislim da ce uskoro pustiti u promet placanje.

tako je, car je sve pojasnio i nema potrebe vise za hejtom talasa/galaksije u ovoj temi. Sve sto je rekao i ja mislim.

vkozmar, i ja sam video to.. samo, kako ja da platim appse :d
ako budu ok cene mozda pazarim par hd igrica.

Sta bre placanje, pa ko da placa sve aplikacije, nema od toga nista, nit ce to da zazivi, mogli bi da se oproste od prodaje Bada telefona...

Sta bre placanje, pa ko da placa sve aplikacije, nema od toga nista, nit ce to da zazivi, mogli bi da se oproste od prodaje Bada telefona...

Pa recimo ako izbace Ndrive za Srbiju ja cu prvi da platim i podrzavam da takva opcija postoji, sto je sasvim normalno kao i za androdid i za IOS posto placanje podrazumeva podrsku Programerima koji ce dalje razvijati platformu.

Ako ti to nije jasno onda je vreme za knjigu ili skolu ulice

Poslednja izmena:
Svojevremeno sam platio PhonePilot za symbian 19eura. Ndrive bih iz mesta kupio takodje.
Generalno, sve ispod 5e (cena 90% aplikacija) je cena 1-2 pica i nije nikakav problem platiti nego je problem u glavi jer smo svi mi nauceni da je uvredljivo platiti i dinar za software... Sesti negde i platiti 2 hajnekena nije problem.
Hteo sam da kupim windows7 retail kada je izasao ali nije ga bilo. Pisao sam mail MS Srbija i dobio odgovor da se Vista Retail jako slabo prodavala i da win7 retail nije predvidjen da se prodaje uopste u Srbiji?! To je nasa realnost i kada krene app shop sa paid aplikacijama za Badu, verovatno ce smesno mali broj ljudi nesto kupiti.

...i posle ce da kukaju kako su aplikacije trule... :D

Pa recimo ako izbace Ndrive za Srbiju ja cu prvi da platim i podrzavam da takva opcija postoji, sto je sasvim normalno kao i za androdid i za IOS posto placanje podrazumeva podrsku Programerima koji ce dalje razvijati platformu.

Ako ti to nije jasno onda je vreme za knjigu ili skolu ulice

OK, i ja bih platio Ndrive, ili neku HD igricu, ali bas neke sitne aplikacije, gluposti, vec ne ide, ipak bi trebalo te male aplikacije da ostanu free...Kad rece Ndrive, sta je bilo sa tim fajlom, da se krekuje, stoji mi za dzabe Ndrive instaliran sa mapom Spanije, a mapa Srbije zakljucana, ima li nekih novosti?!

Poslednja izmena:
inace, wavespoofer 2.5 radi i na aktuelnoj 1.2 badi kao sto neko ostavi link, proverio sam

dakle, imamo hd igre ? :)

nikada nisam to probao, ako nema nikakvih problema ovih dana bih se bacio na to, ocu modern combat i bruslija :d

Svojevremeno sam platio PhonePilot za symbian 19eura. Ndrive bih iz mesta kupio takodje.
Generalno, sve ispod 5e (cena 90% aplikacija) je cena 1-2 pica i nije nikakav problem platiti nego je problem u glavi jer smo svi mi nauceni da je uvredljivo platiti i dinar za software... Sesti negde i platiti 2 hajnekena nije problem.
Hteo sam da kupim windows7 retail kada je izasao ali nije ga bilo. Pisao sam mail MS Srbija i dobio odgovor da se Vista Retail jako slabo prodavala i da win7 retail nije predvidjen da se prodaje uopste u Srbiji?! To je nasa realnost i kada krene app shop sa paid aplikacijama za Badu, verovatno ce smesno mali broj ljudi nesto kupiti.

lepo receno! :)

ako se pokrece iz appsa jel trosi net mozda ?
nista ja ne razumem oko ovog spoofovanja :D

radiiiiiiiiii jeeeeeeeeej

ovo je prvi put da mi spoofovanje radi na fonu uopšte.

Poslednja izmena:
aj malo pojasni- kako to da se sada hd igre startuju iz samsung appsa ? i ako moze link za neko detaljno uputstvo za instaliranje ovih krekovanih hd igrica i programa.. cisto da ne za'ebem nesto jer prvi put radim..

i da, ove sluske koje dolaze uz wave su cist prosek i vidim da ljudi pisu da sa skupljim i boljim slusalicama mp3 player postaje cudoviste ii gazi walkman modele itd.
koje slusalice do 2000 din uzeti ? vidim hvale sennheiser ali tesko se nalaze..

wave ima odlican audio cip a i dosta slusam muziku, pa da iskoristim to :) flac+odlicne sluske=.. ,) :,,:

Nazad
Vrh Dno