Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Ako nadjete neki stabilan 1.2 fw okacite link :)
Mada meni turko sad sljaka extra...fora je sto mora da se izvadi sim i memorijska kartica i da se uradi full reset pre instalacije roma isto tako i posle...i sve mi radi ok, za sada da ne pocnem i ja da se grizem za jezik hehe :)
KOnacno izasao update za kies tako da rade aplikacije extra i iz kies-a...

Jel ima neko ideju za koliko bi bilo realno da se proda wave sada?

Nešto se razmišljam da za moj telenor wave - kao nov - tražim 70tak jura :d

Koju matoru badu da flesujem, 1.0/1.1/1.0.2 ili 1.2? Dajem Wave ocu pa da radi sto stabilnije, secam se da je autonomija na 1.2 bila odlicna, da je u odnosu na starije bade ta verzija imala flac podrsku, 1.0.2 sam nesto kratko koristio pa se i ne secam a o starijim verzijama ne znam nista.

Ako moze link, Wave je otkljucan inace pa ne znam koju tacno verziju da flesujem i ako moze kratko objasnjenje oko celog postupka..

1.2 bila najstabilnija, takodje imas link koju stranu ranije i odlican je tutorial

Prelistacu temu, nego cale oce sto pre da ponovi novu kameru i kamkoder na pecanju pa moram da odradim do vikenda :D

Najstabilnija meni je bila 1.0 verzija iz Telenora kad sam ga kupio, sve ok radilo, cim sam presao na 1.2 poceli su problemi sa nedostatkom memorije i ostale gluposti, to je to kod mene kako je bilo...ja bih isto se rado vratio na 1.0 ali zeznuo mi se konektor za usb i punjac, a ne bacaju mi se 30 i vise eura na zamenu...

Cale nece koristiti net, mozda malo preko wireless-a.. nego se setih, koja je ono verzija bade imala povremeni bag sa alarmom, tj alarm bi iznenada jednom u x dana iskulirao svoj zadatak :d

Takvu verziju ne bih smeo da flesujem, covek mrzi da kasni u svakom smislu a alarm koristi redovno.

Isto iskustvo.
Samo ne zaboravite ocajan web pretrazivac na 1.0...

Ja na 1.0 nisam imao problema, nikakvih ispada sa nedostatkom memorije, gasenjem widgeta zbog toga to je sve pocelo sa raspalom 1.2, a nisam imao ni problema sa alarmom, ja sad imam nekad na 2.0 problem kada iskljucim ton, stavim na silent, pa vratim ton posle nekad nece da se cuje zvuk zvona i poruke, pa moram da restartujem fon da bih sredio to...

Poslednja izmena:
Dajte neki link za badu 1.0.2 ili tako neku, znaci 1.2 ima problem sa alarmom a to calu ne sme da se desi :) Telefon je otkljucan, nemam pojma koju staru verziju da flesujem, koristice vip postpejd karticu..

Ne znam kako je bilo na 1.0 ali ja na 1.2 nisam imao nikakvih problema... Po meni stavi 1.2 i ne boj se

imam skoro godinu dana 2.0 bezprekornu ali me je danas iznenadila. par puta mi je kum poslao sms, a je nisam primio ! malo sam ga zezao da mu nokija nevalja iako mi je pokazivao da je poslao, tek danas cackam napredne poruke i otkrijem da imam spam poruke. znao sam za spam mejlove ali za spam poruke, nisam. i provalim da sam ga slucajno blokirao. kad primljenu poruku manete levo ili desno, pojavi se ono prozorce kao na kontaktu, gde se moze (kao ja) slucajno blokirati !
ova nasa bada je ipak kul, koliko god mi je pljuvali. samo kad pomislim da za android moras imati antivirus, jebaga !

ako neko hoce da udomi wave 3, tu sam. dajem doplatu uz moju jedinicu. iako je imam preko telenora vise od dve godine, garantujem kad bi vam pokazao mislilibi da je nov. bez ijedne ogrebotine ili neceg slicno. bila mi je u tvrdo plasicnim ledjima, tako da nema tragova zuljanja.

Neka hvala, dovoljan mi je jedan Samsungov eksperiment :d

Bada 1.2 je isla u pravom smeru, cak je i 2.0 verzija imala dobrih funkcija ali od toga je ispala jedna velika 0 od os-a, sto se mene tice nikada vise necu kupiti telefon sa os-om u razvoju ili na samrti a izbegavacu i samsung.

Apsolutno se slažem sa ovim što je napisano iznad.

Samsung više ni usisavač :)

Pozdrav svima... Vec godinu i 4 meseca imam Wave 2, i zadovoljan sam sa njime, ali jedna stvar mi jako bode oci na njemu... Iako telefon nije nikada ispao njegovi gornji i donji plasticni poklopci se gule... Tacnije kao da se boja izlizala ... Trazio sam zamenske delove, ali zbog "specificnosti boje " ( silver) nisam uspeo da ih pronadjem... Da li neko ima ideju gde bi mogao da pronadjem ta 2 dela, ili da li se to moze ofarbati u kucnoj radinosti ?
I da, znam, trebao sam odmah da kupim oblogu za njega, ali nisam mogao ni da pomislim da ce se ovo desiti...

Poslednja izmena:
Pozdrav svima... Vec godinu i 4 meseca imam Wave 2, i zadovoljan sam sa njime, ali jedna stvar mi jako bode oci na njemu... Iako telefon nije nikada ispao njegovi gornji i donji plasticni poklopci se gule... Tacnije kao da se boja izlizala ... Trazio sam zamenske delove, ali zbog "specificnosti boje " ( silver) nisam uspeo da ih pronadjem... Da li neko ima ideju gde bi mogao da pronadjem ta 2 dela, ili da li se to moze ofarbati u kucnoj radinosti ?
I da, znam, trebao sam odmah da kupim oblogu za njega, ali nisam mogao ni da pomislim da ce se ovo desiti...

moj wave 1 evo ulazi u treću godinu kod mene u vlasništvu i ni traga na njemu. softverski je kršina ali hardverski, ne pamtim da sam ikad imao bolji telefon.

^Meni je ovaj ispadao na beton dok nisam kupio silikonsku oblogu pa ima samo minimalne, mikroskopske oziljke.
softverski je kršina ali hardverski, ne pamtim da sam ikad imao bolji telefon.

+100

To je najveca tragedija wave-a. Telefoh x hiljada puta kvalitetnije izrade od galaxy s serije, ali ga softver ubi. Steta sto S serija nema tako kvalitetno kuciste. Nego jel probao neko od vas android na wave-u, videh nesto davno na yt, ne znam dal je zazivelo.

Ja sam probao, ali nema modema tj ne mozes da zoves i primas pozive. Lepo i zanimljivo ali nije upotrebljivo :(

Nazad
Vrh Dno