Šta je novo?

Tablet SAMSUNG S7 FE ili SAMSUNG S6 lite tablet

aleksandar.m

Slavan
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poena
305
Hoću da kupim tablet i treba mi pomoć u odabiru ...SAMSUNG Galaxy Tab S7 FE WiFi 4GB 64GB nekih 49.000 ili SAMSUNG GALAXY Tab S6 Lite 64GB oko 39.000 ..koji odabrati ? Ili eventualno neki treći ? Ako keš gledam bolja mi je opcija S6 naravno..da li se isplati dodavati za S7 FE ?

Mi Pad 5 je oko 37.000, imaš ovde na benchu dosta vlasnika pa pitaj kako su zadovoljni.

Xiaomi mi 10 t pro sam prodao pre 10 dana kao bagovitog sa lošim senzorima ..i onda kada čujem xiaomi ...
Xiaomi mi 10 t pro sam prodao pre 10 dana kao bagovitog sa lošim senzorima ..i onda kada čujem xiaomi ...
ali sada čitam komentare nekih koji ga imaju i vidim da su svi zadovoljni..na sajtu gigatrona..

Poslednja izmena:
Pre nekog vremena sam razmatrao tablet u sličnoj cenovnoj kategoriji (oko 350e) i s obzirom da mi ne treba samo za gledanje videa shvatio sam da je iPad najbolja opcija. Uzeo sam nov iPad 8 za okruglo 350e na KP, sad već imaš i iPad 9 ali nije neka razlika. Smatram da je do 500e tj sve do Tab S7 ovo bestbuy. Sa druge strane, ako bi tablet koristio samo za gledanje videa i sl. možeš bilo koji.

Nazad
Vrh Dno