Šta je novo?

Samsung S5560i Problem!!!

dooksy

Cenjen
Učlanjen(a)
27.08.2009
Poena
169
Pozdrav svima, imam ovaj telefon i imam jedan krajnje "zanimljiv" problem, naime, kada sa telefona (memorijske kartice) na racunar kopiram fajlove to kopiranje se zakuca i ne pomaze nista osim da CTRL + ALT + DEL i da iskljucim usb kabl iz racunara. Problem se ne desava svaki put kada pustim kopiranje ali npr. pustim jednom da prebacuje slike on zakuca iskljucim sve i pustim ponovo on prodje najnormalnije, i uvek na nekom drugom fajlu se skuca. Telefon mi je u garanciji bio je na servisu i naravno nisu nasli problem, pa im posaljem jos jednom i onda kao nadju problem i daju mi novi aparat. Dodjem kuci kad ono isto.... Posaljem i njega i kazu da sve radi kako treba i upisali mu novi softver, donesem kuci kad ono opet je problem tu :wall: Pre servisa sam probao na raznim racunarima (maltene novim sa svezim windowsima) i sa raznim verzijama KIES aplikacije kao i bez nje, probao sam sa bar 5-6 razlicitih memorijskih kartica, sa isto toliko razlicitih USB kablova, sa i bez SIM kartice, master reset telefona.... Vise ne znam ni sta da pokusam a kamoli da lociram problem pa bih zamolio svakog ko ima neki predlog ili ima slicna iskustva da odgovori jer stvarno vise ne znam sta da radim. Hvala svima unapred.

Vrh Dno