dooksy
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.08.2009
- Poena
- 169
Pozdrav svima, imam ovaj telefon i imam jedan krajnje "zanimljiv" problem, naime, kada sa telefona (memorijske kartice) na racunar kopiram fajlove to kopiranje se zakuca i ne pomaze nista osim da CTRL + ALT + DEL i da iskljucim usb kabl iz racunara. Problem se ne desava svaki put kada pustim kopiranje ali npr. pustim jednom da prebacuje slike on zakuca iskljucim sve i pustim ponovo on prodje najnormalnije, i uvek na nekom drugom fajlu se skuca. Telefon mi je u garanciji bio je na servisu i naravno nisu nasli problem, pa im posaljem jos jednom i onda kao nadju problem i daju mi novi aparat. Dodjem kuci kad ono isto.... Posaljem i njega i kazu da sve radi kako treba i upisali mu novi softver, donesem kuci kad ono opet je problem tu :wall: Pre servisa sam probao na raznim racunarima (maltene novim sa svezim windowsima) i sa raznim verzijama KIES aplikacije kao i bez nje, probao sam sa bar 5-6 razlicitih memorijskih kartica, sa isto toliko razlicitih USB kablova, sa i bez SIM kartice, master reset telefona.... Vise ne znam ni sta da pokusam a kamoli da lociram problem pa bih zamolio svakog ko ima neki predlog ili ima slicna iskustva da odgovori jer stvarno vise ne znam sta da radim. Hvala svima unapred.