Šta je novo?

Samsung S23 Ultra pokretanje

Sinisaka

Zapažen
Učlanjen(a)
26.12.2023
Poena
1
Prvo : S23 ultra kupljen u prodavnici redovno pakovanje prvi sam ga otpakova medjutim prilikom pokretanja telefona nisam dobio ono standardno podesavanje telefona kao sto je izbor jezika, unos e-mail adrese vec se pokrenuo kao da je sve vec podeseno i trazio je samo update sistema i par aplikacija. Dali je to normalno kod S23 ultra ili sam ja dobio koristen telefon,sto se na njemu ne vidi.
Drugo : Baterija se za sad malo brze prazni nego sto bi trebalo ,bar mislim ali nadam se da je to do update aplikacija i sitema,recimo za 3-4mi upaljenog ekrana padne za 1 posto. Dali je to ok ili sam ipak pogodio na neki sa greskom ?

Poslednja izmena:
Koja prodavnica? Neki od većih lanaca ili one po ulazima zgrada ili u recimo Balkanskoj? Jer to što si napisao ne zvuči dobro... Nadam se da nisi platio punu cenu. Ja sam imao mali S23 i kad sam ga uključio, imao je to prvo pokretanje, unos wifi mreže, unos google naloga, izbor jezika i te regularne stvari. I da dodam, ja sam ga prodao jednom momku koji ima prodavnicu mobilnih telefona u centru Beograda. Koristio sam ga mesec dana ali nisam otpakivao onaj kablić jer imam već drugi punjač i nisam skidao folije sa lajsni. On ga je kupio od mene jer mu je trebalo navodno za nekog druga ali sam posle taj telefon video na njegovom KP kao vakum. Znam 100% jer sam uz njega imao i garanciju iz Yettela koja je takođe bila na slikama. Bila je zalepljena ona tračica pozadi i išao je kao nov. Tako da ima svašta po tim prodavnicama

Poslednja izmena:
Možda je bio već paljen a nisu skidane folije, npr za pokazivanje nekim kupcima u radnji, pa je već bilo podešen onaj početni deo. Ali ako je to samo problem možeš da resetuješ telefon i dobiješ opet ta podešavanja, e sad ako se vidi fizički da je korišćen to je druga stvar. A to dal troši 1% baterije na 4 minuta nije relevantno dok se telefon još podesava (instaliraju aplikacije) i uči navike korisnika.

Folije su crne tako da ne moze da se vidi nista bez skidanja,a ne vidi se da su skidane. Pakovanje nema onu belu tackicu (papiric) kao zastitu vec dve trakice koje se prilikom odlepljivanje skinu kao naslici .U sklopu jedne je i serijski broj tako da mislim da sam ih prvi skinuo,nema sanse da se ne primeti ako je otvarana kutija bilo je sve kako treba. Baterija se stabilizovala mislim da je ok. Jedino mi je to cudno sto nije trazio prvi put sva ona podesavanje,naravno kad sam ga resetovao pokrenuo se normalno sa svim potrebnim stavkama za ponovno podesavanje. Hvala na odgovorima.20231227_084813.jpg)
Da zbaoravio sam da dodam,video sam na bencmarku da je baterija prilikom otpakivanja telefona bila na 59% ,a kod mene je bila na 30%.

Poslednja izmena:
Vrh Dno