Šta je novo?

Samsung PS42C91H

Napisi podatke o servisima da i drugi imaju koristi od iskustva koje si podelio sa nama.

OK.

TV (prva 2 komada) su kupljena u Eltim-u.
Njihov uvoznik je Stav (njima nemam nista da zamerim osim izbora servisa)
Ovlasceni servis je RTV Servis "Ekran" u ulici Gavrila Principa u Beogradu.

Druga 2 TV-a su iz Tempa, njihov uvoznik je Tehnomarket (kk elektronik), a njihov servis je BG elektronik, ukoliko se ne varam. Sa tim servisom, na srecu, za sada nemam iskustava

Ja imam iskustva sa BG elektronik i oni su apsolutno najgori u svemiru, tako da se iskreno nadam da neces imati potrebe da sa njima komuniciras.

Osim, sto ne znaju nista ozbiljnije da poprave (uredjaj mi je stajao kod njih 6 meseci i vracen mi je nepopravljen), jos usput i kradu delove... Katastrofa.

Od kako sam uveo kablovsku imam problema sa kvalitetom slike. Naime slika malo treperi (pojavljuju se neke horizontalne "nevidljive" linije kada je TV na VGA ulazu. Pokusavao sam sa menjanjem refresh rate-a na kompu (60,70, 72, 75hz) ali ne pomaze. Jedino vadjenjem antenskog kabla smetnje nestaju. Da li neko ima slican problem? Smara me da cupam kabal od antene kad hocu da gledam neki fim sa kompa ili igram PES. Kao da mi je prejak signal od kablovske i onda nastaju smetnje (VGA konektor je tik ispod antenskog ulaza na TVu)

Evo ja da napisem nesto o iskustvu sa pomenutim modelom, serviserima i uvoznicima...

...

Tog istog dana odem u drugu prodavnicu (vodeci racuna da ovlasceni servis nije isti onaj gde sam ostavio tv da 45 dana skuplja prasinu) i dodam jos neku kintu i kupim isti model (neko bi se opametio i promenio marku i model, ali ne i ja), ali od 50 inca. Donesem ga kuci, upalim i guess what, na tv-u jedan ceo horizontalni red mrtav. Opet tv u kola (tantalove muke) i ajd u prodavnicu, tamo mi bez ijedne reci zamene tv, nisu ga ni proveravali, (ne znam ni zasto uopste u takvim slucajevima proveravaju, nisam sigurno bio besposlen pa setao tv tamo vamo), stvarno su ispali vrlo korektni.

...

Verovatno su znali da su ti uvalili falični pa šta imaju da proveravaju :-devil-:

Vidi ovako, za prvi tv koji sam kupio u eltimu sam 99% siguran da je jedan od onih 'refurbished' o kojima je bilo reci.

Ova 2 iz tempa su definitivno bila skroz nova, kutija + tv + podaci iz servisnog menija (jako korisna stvar). A, s obzirom da sam tv vracao u tempo u 1 ujutru, lepo sam se ispricao sa deckom koji je vozao viljuskar (trebalo mu je pola sata da raskrci palete oko police da bi uopste mogao da dohvati drugi tv, jer su gomilu paleta u toku noci spustili zbog vikend akcije), i on mi je rekao da ih do tada niko nije vracao.... Bas ne verujem da me je lagao...

A kazem kutiju nisam ni otvarao kada sam im vratio tv, mogao sam da stavim i cigle unutra.....

Nazad
Vrh Dno