geronimo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.02.2004
- Poena
- 609
Stigao je ovaj model u TM, ali u poredjenju sa C530 razlika je Wifi i ethernet podrska, spoljasnji izgled (Rose Black gradation) i neki USB vise. Tako barem kaze compare na zvanicnom Samsung sajtu. Ne znam da li postoji jos neka razlika u pogledu kvaliteta slike, vec pomenutog zujanja na modelu C530 ili neceg treceg.
Medjutim razlika u ceni izmedju tog modela i C530 je oko 200e ako uporedimo sa trenutnom cenom u tehnomaniji. Ako je tacno ovo sto sam napisao za razlike izmedju modela, cini mi se da je ta cena ipak prevelika u odnosu na to sta se za nju dobija.
Da li je neko imao prilike da pogleda i ovaj model uzivo? Neposredno poredjenje sa C530 bi takodje bilo dobrodoslo.
Medjutim razlika u ceni izmedju tog modela i C530 je oko 200e ako uporedimo sa trenutnom cenom u tehnomaniji. Ako je tacno ovo sto sam napisao za razlike izmedju modela, cini mi se da je ta cena ipak prevelika u odnosu na to sta se za nju dobija.
Da li je neko imao prilike da pogleda i ovaj model uzivo? Neposredno poredjenje sa C530 bi takodje bilo dobrodoslo.