koji je ps 2 ili 3. ako je 2 neznam, a ako je 3 onda spoji sa hdmi-jem.
PS = PlayStation; PC = Personal Computer; na sta si mislio?
pa ako neće ni sa laptopa ni sa desktopa zovi servis. možda je neispravan konektor. na nekim plazmama ima i vga i rs232 koji su dosta slični. ili pljuni 3000 na ati 3450 koja ima hdmi pa će problem biti rešen.
JA se puno izvinjavam ako imam gramaticke greske ali se trudim koliko mogu pisati i izgovarati ispravno ,jer sam ja iz Makedonie hvala vam puno ,i ako znate resenje pomozite mi a ako ne izvinite na moje maltretiranje......Hvala vam puno....
Graficka ti je suvise slaba,tj cela konfiguracija.Da bi spojio kompjuter sa plazmom ili lcd-om moras imati kompjuter novije generacije (ne mora bas najnoviji) ali graficka mora biti novija.Ne muci se dok ne kupis nesto bolje.
Da @dok ali ajde sa personalcem ali imam i laptop Toshiba Satelit L-30 sa grafickom karticom ATI Radeon XPRESS 200M sa 256mb sa Internal dac(400mhz) isto je i tamo i cak smanjim rezoluciju i na 800x600 isto opet pa reklisu mi da ga trazim kao tv signal da ukljucim PC i da skeniram kanal ali opet nista....
Te shto su ti rekli da trazis k`o tv signal, od sada ne slushaj ni kako bateriju u digitronu da zamenish.
Neg` reci ti meni.. Kad istaknes svoj monitor i umesto njega povezes TV na to mesto, imas li neku sliku na tv-u pri paljenju kompjutera? Znaci ono, ucitavanje rama i win-a?
Podrazumeva se da si na daljinskom podesio pravi video ulaz na tv-u (VGA/PC ili se tako nekako zove).
Prvo probaj to da uradis. Cisto da nekako dobijes neku sliku na tv-u. Kad uspes da vidis bilo sta na tv-u, idemo na sledeci korak, a to je podesavanje da oba rade u isto vreme![]()
@dok, moze li to objasnjenje, zasto mu treba grafika nove generacije?
koja god da je grafička, on mora imati sliku na tv-u, ja sam gledao filmove i preko atijeve 9200 bez ikakvih problema (jes da je to bio preko s-videa, ali nema veze). A do sada sam gledao preko dvi na hdmi sa 7900 agp, a radi mi i preko vga kabla bez problema
ext 1,2 ? to dobijash na source dugme gore na daljincu a nemash li mozda PC dugme ? ustvari preko source mozesh i pc input da dobijesh samo shto je 4-5-6 jbm li ga po redu (prva dva su ext1 i 2)
ajd ovako.
1. prvo na rachunaru podesi rezoluciju na 1360X768 i refresh rate na 60hz
2. sada povezi tv i rachunar vga kablom.
3. prebaci daljincem na pc input (dugme broj 21)
i to bi trebalo da je to
ext 1,2 ? to dobijash na source dugme gore na daljincu a nemash li mozda PC dugme ? ustvari preko source mozesh i pc input da dobijesh samo shto je 4-5-6 jbm li ga po redu (prva dva su ext1 i 2)
ajd ovako.
1. prvo na rachunaru podesi rezoluciju na 1360X768 i refresh rate na 60hz
.........................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari