Šta je novo?

Samsung plazma PS42A410 ili Philps LCD 42PFL3403

džona77

Slavan
Učlanjen(a)
12.12.2008
Poena
300
Imam problem i ne razumijem se baš u TV ali mi je iskrsnula nekakva prilika da uzmem jedan od ova dva tv a treba mi za gledanje obična antena,kablovske ,filmova pa me interesuje da li neko ima iskustva s ovim televizorima .Video sam nešto na forumu o samsungu ps42a410 ali mi treba stručnije mišljenje jer mije frka s vremenom.Unapred hvala:wave:

Imam problem i ne razumijem se baš u TV ali mi je iskrsnula nekakva prilika da uzmem jedan od ova dva tv a treba mi za gledanje obična antena,kablovske ,filmova pa me interesuje da li neko ima iskustva s ovim televizorima .Video sam nešto na forumu o samsungu ps42a410 ali mi treba stručnije mišljenje jer mije frka s vremenom.Unapred hvala:wave:

Pa ako si procitao pazljivo temu o Samsung-u PS42A410C1, i ostale teme vezane za LCD vs. Plazma i gledanje kablovske na istim, kakvo ti jos "strucnije" misljenje treba? Narocito ako ces gledati program preko antene a ne kablovske :(

Ako tv neces preterano koristiti umesto monitora za kompjuter (npr kucanje u word-u), odluka je sasvim jasna...samsung

Vrh Dno