Šta je novo?

Samsung plazma ili LED

Za te potrebe plazma zavrsava posao, uz pravilnu razradu i koriscenje :)

A koju plazmu imas jel ova LG iz potpisa? Ja sam moju razradjivao.

Poslednja izmena:
to je moja i ta je morala da se razradi a moj brat je uzeo neku 51" samsung pre 1,5-2 god i od prvog dana radi normalno bez razradjivanja s tim da je gledana kablovska i hd filmovi

A ja mislio da plazme do dan danas pate od 'uprzavanja' piksela ako je slika (ili delovi slike) staticna neko vreme (npr. logo TV stanice u nekom od coskova).. A i druga stvar na koju trebas da obratis paznju je veca potrosnja struje plazma televizora u odnosu na LED modele iste dijagonale. Ili su i to u ovih par godina uspeli da promene?!?!! A i Panasonic, koji je i prvi poceo proizvodnju plazmi, od ove godine odustaje od plazma tehnologije.
Ja bih pre isao n LED varijantu.

Novije plazme nemaju uprzavanje slike,niti seckaju sliku.Potrosnja zavisi od modela ,napr. moja LG plazma 42" trosi izmedju 50-80w a u standby modu 0.3w u pitanju je SMART 3D tv.Slika je dosta zivopisnija na plazmama,uglovi gledanja takodje,3D ima bolju dubinu...

Novije plazme nemaju uprzavanje slike,niti seckaju sliku.

mene bas interesuje odakle ti ovakva informacija??
ja se ovih dana ubih citajuci o IR i BI i judder-u na Panasonicima, svi moguci forumi su prepuni ljudi koji se zale na ovo...a onda lik dodje i kaze da to ne postoji, i da jos nema potrebe razradjivati plazme :sceptic:
Ludilo...

Ja licno bih uvek isao na plazmu ako pratis sport npr. Ja ne kapiram da fudbal na LED tv-u izgleda onako ocajno, slika skroz iskrzana nesto, katastrofa. Gledao sam nekoliko LED tv-a po prodavnicama, gledao bas fudbal jer me to najvise zanima, i nisam mogao da verujem sta vidim. Gledajuci naravno u odnosu na moju plazmu. Onda je drugar kupio neki prenadrkani Samsung 3D 55" LED Smart, i pustili smo par HD snimaka fudbala, i katastrofa koliko je to lose. Iskljucivao sam i ukljucivao sve moguce modove, ali i dalje mnogo lose. Za filmove je OK.

Nazad
Vrh Dno