Šta je novo?

Samsung plaća Appleu milijardu dolara

Znam da je starija vest, postavio sam je kako bi uporedili ove dve presude, s obzirom da su donete naizmenično u domicinalnim državama proizvođača, a ishod je malkice... Pa.... različit:)

Pa malo je providno ako je to bilo sudjenje za iste patente, samo Stivi Vonder ne vidi bezobraznu slicnost i nastojanje Samsunga da "bude" Apple...

Pa malo je providno ako je to bilo sudjenje za iste patente, samo Stivi Vonder ne vidi bezobraznu slicnost i nastojanje Samsunga da "bude" Apple...
Ne da je slicnost, nego su veci Kinezi i od Kineza :d Da je presuda bila drugacija, znacila bi automatsko zeleno svetlo za sve ostale plagijatore.

Mora li bas i treca tema o ovome?

Zabranili prodaju starije generacije koja nikoga nece da pogodi, ovi jednima 20 ovi drugima 25 milliona... Toliko obe kompanije zarade za nekoliko sati. Mnogo su se potresli. Dokle god Apple kupuje delove od Samsunga, znajte da su Apple i Samsung u ljubavi. Sto se mene tice, imam i Apple i Samsung proizvode tako da su mi obe kompanije podjednako drage. Postujem obe filozofije poslovanja, ali u ovom sporu, navijao sam za Apple jer je stvarno ocigledna i bezobrazna kradja od strane Samsunga. Znam da je rec o kulturnim razlikama, ali u zapadnoj civilizaciji takve stvari su nevidjeno lejm i prilice samo no name kinezima. Mislim da je steta za imidz Samsunga veca od bilo kakve kazne, iako nije toliko tragicna. Iz danasnje perspektive, Samsung je uradio nesto veoma pametno. Cilj je opravdao sredstvo a korisnicima njihovih telefona ocigledno nije bilo bitno sto je plagijat.

barem ce drzava da se opari sa malom finansijskom injekcijom :)

546546_10151044309166840_71548692_n.jpg

Dakle ono u sta definitivno mozemo biti sigurni je da ce ova slika nadmasiti legendarni iPhone 4 vs Galaxy S2 drop test koji je kacen barem 50 puta ovde (doduse sada je zabranjeno kacenje Galaxy S3 vs iPhone 4S drop testa jer S3 losije prolazi na testu)

moj je veci od tvog:

Kod:
 O
 O
OOO

...nije sve u velicini ;)

nesto je i u tehnici :d

:d

Tako je to kad advokati preuzmu stvar.

Mislim da ce ovo da se zavrsi lose po Samsung. Ovaj lik im je bio osiguranje i sada ga izvlace kao keca iz rukava. Pa sto se nisu bunili na pocetku spora, kao tada nisu znali ko je on...

Edit: Ovo samo pokazuje kakav je cirkus americki pravni sistem. Da je sudjenje u Kini i da su se ovakve papazjanije desile, svi muljatori bi tucali kamen vec uveliko...

Poslednja izmena:
Pa da su se bunili na početku apora vjerovatno bi samo ovaj lik bio zamijenjen a sve bi ostalo isto. Sad kad je završeno mogu da se žale da nije bilo po propisu i da pokušaju da obore presudu.

Nazad
Vrh Dno