Šta je novo?

SAMSUNG P2370H vs. BENQ G2420HD

proba

Slavan
Učlanjen(a)
24.07.2007
Poena
310
Kao sto naslov teme kaze, SAMSUNG P2370H vs. BENQ G2420HD :)

Cena je generalno ista, SAMSUNG je 23 inca, sa odzivom od 2ms, dok je BENQ 24 inca, sa odzivom od 5ms, i sada ja ne znam sta mi je ciniti :D Ne znam koliko je uzivo 24 inca vece od 23. SAMSUNG je ipak marka, dok BENQ bas i nije, bar za mene, nisam se susretao sa tom markom nikada, pa onda mozda i gresim.

I da, imam GeForce 8800GTS 320 graficku, da li bi neki od ova dva monitora mogao da se nakaci na nju?

Hvala ;)

Poslednja izmena:
Time nije resena dilema u potpunosti, posto ako ovaj BENQ nije toliko dobra investicija, onda bolje da trazim nesto drugo, ili da ne uzimam uopste.

Benq je odlicna investicija ,za dati novac. Ja sam pre par nedelja ,kupio ,http://www.tehnomanija.rs/katalog/benq-monitor-g2420hdb.html ,u ovoj radnji tada je na akciji bio 15,5k.Isto kao i ti sam imao predrasude prema ovom proizvodjacu,ali trazenjem po netu i iskustvom drugara,dosao sam do zakljucka da ovo i nije tako losa marka.I za sada sam prezadovoljan.

Poslednja izmena:
BenQ iz potpisa je mene sluzio skoro 2 god i nisam imao nikakve zamerke na njega. Sada ce na oglas jer imam 40" ali mene je odsluzio extra. Sigurno ima i boljih monitora, to nije nov model ali pitanje je koliko i moze da bude bolji za te pare. Ja bih jedino gledao da bar bude LED ako nista drugo, da ga sada kupujem. To je moje iskreno misljenje.

Nazad
Vrh Dno