Šta je novo?

Samsung Omnia II

zechs

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2008
Poena
645
samsung-omnia-2.jpg

Samsung I8000 Omnia II at a glance:
General: GSM 850/900/1800/1900 MHz, UMTS 900/2100 MHz, HSDPA 7.2 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps
Form factor: Touchscreen bar
Dimensions: 107 x 59 x 12.9 mm
Display: 3.7-inch 64K-color WVGA AMOLED touchscreen, 480 x 800 pixels, Advanced R touch (Resistive Touch)
Memory: 8/16GB storage memory, hot-swappable microSD card slot (up to 32GB)
OS: Windows Mobile 6.1 Professional with custom TouchWiz 2.0 UI with 3D effects
CPU: 800 MHz
Camera: 5 megapixel auto focus camera with dual LED flash, geo-tagging, face and smile detection, image stabilization, Wide Dynamic Range (WDR) and D1 video recording at 15 fps
Connectivity: Wi-Fi, Bluetooth with A2DP, standard microUSB port, standard 3.5mm audio jack, GPS receiver with A-GPS
Misc: Accelerometer for screen auto rotate, FM radio with RDS, DivX/XviD video support, DNSe
Battery: 1500 mAh battery

Izvor

Ovaj lepo izgleda, jel ima nekih informacija o ceni?

Pa sigurno nece biti lepa ;) (cenim negde izmedju 500 i 700e :p )

Obicna Omnia je bila ''jeftina'', jedino su bile zakljucane na 064:D
Nasao sam i preview...
Uopste mi se ne svidja ova plastika kao kod Iphone-a.

gsmarena_008.jpg

Uopšte nije lep, prva omnia je lepša.

a ima skoro sve isto kao i prva omnia...
ja evo treba za koji dan da kupim Omniu sa 8gb memorije... ima WiFi, Accelerometer(auto rotiranje) 5mpx sa autofokusom i smile detection.... doduse slabija mu je baterija,nije 1500mAh,nego 1440 xD.........cak i widnows 6.1 ima..

drugaciji mu je procesor, kuciste malo....i mozda po koja stavka..da su mu bar kameru unapredili,stavili onu sa innov8-a od 8mpx i xenonski blic... pa da kazes neki pomak...ovo nije velika razlika... cak ni u internoj memoriji :))

p.s. a isti su mi po lepoti,pa se ne kajem sto cu kupiti stariju omniu ;)

Garmin + Omnia = 30min i baterija off.

imas gps aparate za 150 eura savrshene = pogodak i baterija koja valja (+cudesan dodatak auto punjac) :)))

GPS, mobilni, digitalac...ne nosi mi se ranac :p

GPS, mobilni, digitalac...ne nosi mi se ranac :p

brate megaskote, u kolima ti je GPS (ne treba ti kad pesacis,osim kad se izgubis u londonu,pa i tad ti ne treba na mobilnog duze od 5 min da vidis gde si) drugo, digitalci za 150-200 eura su svi sad skoro jako slim.......

kakav ranac-kakvi bakraci

ovo nije ova Omnia HD ??? HD valjda ima symbian i capacitivni ekran...

Po meni je Omnia HD najbolji telefon za sada na trzistu

Nazad
Vrh Dno