Šta je novo?

SAMSUNG NP-RV513-A03SR

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
875
Prijatelj hoće da kupi laptop iz naslova, cena 35.000,00 din. Da li za iste (manje može, više apsolutno ne) novce može da se kupi nešto bolje? Ima li neko ovaj laptop ili ga je možda imao-koristio, kakvi su utisci? Vredi li ga kupiti?

Kako mi je MSI konacno umro, i ja nameravam da uzmem nesto.

Imam desktop a ogranicen sam samo na winwin. Budzet mi je do nekih 42-43k, a koliko vidim ovaj je 35k. Do 45k ne vidim da u winwinu ima neceg boljeg a i iskreno posle MSI garancija mi je takodje jako bitna a ovaj ima 5g garancije. Koristio bi ga za net i kacio uglavnom na HD ready tv za filmove. Da li uzeti nesto drugo ili ovaj Samsung?

Kako mi je MSI konacno umro, i ja nameravam da uzmem nesto.

Imam desktop a ogranicen sam samo na winwin. Budzet mi je do nekih 42-43k, a koliko vidim ovaj je 35k. Do 45k ne vidim da u winwinu ima neceg boljeg a i iskreno posle MSI garancija mi je takodje jako bitna a ovaj ima 5g garancije. Koristio bi ga za net i kacio uglavnom na HD ready tv za filmove. Da li uzeti nesto drugo ili ovaj Samsung?
Pusti ti taj Samsung ima procesoj jedan od najslabijih na svetu , vidi ovaj Acer http://www.winwin.rs/laptop-i-table...c-a4-3305-4gb-500gb-amd-hd-6480g-bt-glan.html

Nazad
Vrh Dno