Šta je novo?

Samsung notebook cover...

Kad tko lepo pitaš rado bih te podržao ali ne koristim FB. :)

U svakom slučaju srećno na takmičenju.

Sa nestrpljenjem cekamo Lasicinu reakciju....

Ko je Lasica?
:zgran:

weasel.. but i think you already knew that..:)

Lasica je veliki "obožavalac" FB-a i ostalih "socijalnih" mreža. Mada, nema razloga da reaguje jer kolega forumaš je uljudno zamolio da ga LAJKUJEMO. :D

Ja sam hteo da lajkujem ali posle 5 minuta smaranja me bacilo na moju stranu gde bih ja trebao da postavim svoj cover...

Blah ... to nekad bilo , sad sam i ja nabavio i drusto rasuto po svetu ko u pesmi Bajage. ***, vera im zabranjuje da koriste msn skype i slicno pa eto jedino se preko facebooka cujemo.
O rodjacima u inostranstvu i da ne pricam.

ma ovo ni ne rade.........i mene nerviraju ta FB trakmicenja......msm ima ziri pa nek odlucuje
a u stvari oavako nabiju 10.000 poseta svojoj strani....pih!

Blah ... to nekad bilo , sad sam i ja nabavio i drusto rasuto po svetu ko u pesmi Bajage. ***, vera im zabranjuje da koriste msn skype i slicno pa eto jedino se preko facebooka cujemo.

Pao je i poslednji bastion. :p

Sale KG je napisao(la):
Бастион је петоугаоно истурено утврђење у склопу бедема тврђаве, са кога се ватром бране други дијелови бедема.

Poslednja izmena:
Nije ni weasel sto je nekada bio...

A ja mislio da je nepokolebljiv, poput Marka Klatengburga :d

Hahaha odlicno poredjenje . gj
:D

Jessam isti sam mark, ono gore je bilo ironicno naravno kakav face..

Poslednja izmena:

Ja...ja.... ja... sam... strasno ali strasno razocaran i depresija me drma...
Ostajem sam protiv vetrenjaca...

Vrh Dno