Šta je novo?

Samsung Note 4 vs LG V10

Lazaboj

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2006
Poena
645
Kao sto naslov kaze interesuje me vase misljenje. Imam Note 3 i malo bih menajo i s obzirom da sam se navikao na olovku i koristim je povremeno i znaci mi logicno bih uzeo Note 4. Note 5 zbog stakla i nedostatka micro sd kartice bih preskocio (eventualno ako bih nasao 64gb model uzeo bih njega, ali ga nema). E sad da li je lG V10 toliko bolji da zaboravim na olovku? Zena ima G4 i svidja mi se kako to radi ali imam i Samsung Gear 2 pa i uracunavam, mada imam i LG Watch R. Hvala unred.

Pa on se samo iz nekog razloga uhvatio za noise reduction u tom "hq" modu... To što radi je samo druga krajnost od onog gore na slici koju sam okačio, nije nikakva nauka ispeglati šum, to si imao još na LG G2, G3 u night modu, 0 šuma i voštana slika. Pogledaj detalje, kontrast, boje, hajlajte...

Slažem se, ne volim ni ja to softversko peglanje koje podseća dosta na stari Samsung. Možda je još agresivnije ali daleko od toga da je ovo loša kamera... 🙂 U svakom slučaju rekao sam da je najbolja opcija da ide na s7 edge ako se unormali cena i ako mu ne smeta tw... Šta god da uzme biće unapređenje posle note 2...

Nazad
Vrh Dno