Šta je novo?

Samsung Nexus S (Nexus Two)

Ja se nadam da im nece trebati puno vremena :)

za 3 meseca će verovatno n1 dobiti update. Mislim da će ns za mesec do dva.

Imam jedan bug koji ne znam kako da resim - koliko god dugo da punim bateriju, nece da se napuni vise od 94%. Da li se jos nekome to desava?

Imam jedan bug koji ne znam kako da resim - koliko god dugo da punim bateriju, nece da se napuni vise od 94%. Da li se jos nekome to desava?

To nije bug, jednostavno se baterija čuva od prekomernog punjenja usled toga što dugo držanje baterije na max.kapacitetu značajno smanjuje njen vek. Sad zašto je to tako odrađeno samo na nexusu, to ne znam, ali se i meni javlja. E, sad, na CynogenMod-u, betrija pokaže 100% ali do 95 spusti jako bzo, što navodi na to da je tih 100% samo reklama. Na ICS-u mi s druge strane pokazuje 95% maksimalne napunjenosti...

Kao sto drugar napisa, nije bug, objasnio je vec sta je. Supruga ima Nexus S na koji sam joj ubacio CM7 i puni ga max. do 95%.

djurkash, kako radi ICS na Nexusu?

Trentno je aktuelna Beta12 SDK port-a, i ima mali lag, ali jedva primetan, još ne radi bluetooth (fali jedan fajl koji će verovatno biti ubačen u narednu verziju koja više neće biti beta već RC), dok GPS samo radi samo assisted...Inače sam veoma zadovoljan, jer sem nabrojanih stvari i ponekog FC-a, sve radi odlično...uopšte ICS je veoma veoma lepši i fluidniji u odnosu na ginger, i sada je i po tom pitanju jednak ili čak i bolji u odnosu na IOS.

Isti lik je takođe izbacio i verziju sa Galaxy nexus dump-a, ali nju nisam probao. Ipak RC se očekuje kroz koji dan i radiće sve na njemu...

Ali, imaj u vidu da su ovo sve sdk portovi (sem dump-a) i kada izađe source, problema neće biti, a hardware na nexus s-u je više nego dovoljan da tera ICS...

Znaci nije bug, hvala na odgovoru ;)

a sta se desava kad odradite wipe batery status iz recovery-ja?

edit
skini System Panel Lite i proveri napon baterije kada zavrsi punjenje. ako prokazuje oko 4.2V onda je OK, jedino pravi gresku u prikazu

Poslednja izmena:
a sta se desava kad odradite wipe batery status iz recovery-ja?

edit
skini System Panel Lite i proveri napon baterije kada zavrsi punjenje. ako prokazuje oko 4.2V onda je OK, jedino pravi gresku u prikazu

Isto, koji god rom da flešujem, uvek uradim wipe baterije...

A koliko vam drzi baterija i sa kakvim koriscenjem?

Jako dugo nisam koristio stock GB keyboard i sad kad sam je upalio, vidim da uopste ne mogu srpski da izaberem za input language a poprilicno sam siguran da sam pre imao srpski. Zna li neko u cemu je fora? :)

Ja sam to primetio isto, ali sam mislio da je čovek koji pravi rom za moj desire samo izbacio srpski. Moguće je da je Google izbacio i ceo layout, jer nema rečnika za srpski.

To je bas smor. Sad nemam ni cirilicnu tastaturu niti nasa latinicna slova, ako hocu da koristim GB tastaturu :/

Ja na svakoj tastaturi koju koristim, stavim hr, jer za postoji rečnik. I uvek imaš naša slova. :)
Probaj multiling. Imaš rečnike za dosta jezika i postoji srpski layout.

Ma imam onu HTC tastaturu ali sam bas hteo da koristim ovu GB :)

Razmisljam da nabavim ovaj fon, samo me zanima sta vi mislite, da li ce biti aktuelan za nekih godinu, godinu i po posto ne planiram da ga toliko menjam. :)

Smart Keyboard je po meni najbolja 3rd party tastatura koja podržava srpski layout ko zmaj.

Znaci vredi ga kupiti. :) inace, mogu da ga nabavim nov za 230e, sa sve garancijom. :)

Nazad
Vrh Dno