Šta je novo?

Samsung Nexus S (Nexus Two)

Neces da cekas Galaksiju S2?

ne, jer ce biti preko 450 nov...tj preko 500...

ne dajem preko 400+ eura za telefon :)
prosto i jednostavno, to je skoro ko kvadrat stana xD

(a i nemam, morao bih cekati do avgusta-sepmtembra da skupim neku dodatnu sicu od 100-150e, a do tad necu da koristim ovaj krsh koji koristim trenutno)

edit: ovaj nosam xD (nije los,al tezak za koriscenje,sve sporo ide)

samsung_sgh-r210_add_77.jpg

Poslednja izmena:
Idi bre, iz kog podruma iskopa ovog :D:D:D

Lici malo na 5110 :)

to je telefon "za rezervu" ako nestane neki, ili se ukrade, ili pokvari...mora covek nekako da se snadje da negde turi karticu (pozajmio sam od druga,on ga zato cuva da bude za svaki slucaj,ima 9 godina telefon) xD

tako da... dobar je ovaj nexus, al mi malo smeta sto ih nema sa Samoled ekranom...inace je super
pojma nemam..

ma dobar je ovaj nexus al za neke manje ''zahtevnije'' korisnike...:p...otac nam se bas bacio u dilemu...

ne, jer ce biti preko 450 nov...tj preko 500...

ne dajem preko 400+ eura za telefon :)
prosto i jednostavno, to je skoro ko kvadrat stana xD

(a i nemam, morao bih cekati do avgusta-sepmtembra da skupim neku dodatnu sicu od 100-150e, a do tad necu da koristim ovaj krsh koji koristim trenutno)

edit: ovaj nosam xD (nije los,al tezak za koriscenje,sve sporo ide)

samsung_sgh-r210_add_77.jpg

sećam se kad se pojavio taj samsung, polifone melodije *** :D

Ja sad Nexus sa SLCD-om ne bih kupio, nema tih para.

;)
ni ja...nasao sam sta cu

imam pitanje, ne znam jesam li blesav ali ne nalazim opciju da namestim power settings u notification bar, mislim da sam video da moze kod stock rom-a....instalirao sam zadnji update
pomagajte, hvala....

jutros sam ti ovde napisao odgovor, sada ga nema :)

btw... ne postoje power settings u notification bar u original AOSP ROM za NXS, ali zato sada imas Oxygen ROM za Nexus S :)

video sam, hvala za info...zabrinuh se jer nisam nalazio opciju
verovatno necu ubacivati drugi rom, fon ima po defaultu sve sto mi treba...sad ga samo punim software-om....

Malo dižem ovo neopravdano iz mrtvih, ali interesuje me, da li je kamera kod Nexus S identična onoj na SGS-u ?

hardverski ne znam, softverski ne

SGS snima odličan 720p video, nexus s ne, softverski samsung kamera ima bolji interfejs, stock android je po meni loša. Kvalitet slika nemam pojma ali samsung po meni ne pravi lepe slike, nekako se meni ne sviđaju.

Neki predlog za ROM? Trenutno mi supruga koristi MIUI.

Drugari imam problem :S:
Nije veliki ali me vise kopka sta bi moglo biti...? Nexus S mi ne vidi WiFi mrezu u omiljenom mi kaficu. Kada kazem "ne vidi", znaci upravo to:
apsolutno ne vidi, kao da je ruter (AirLive) iskljucen. Druge mreze vidi i kaci se na njih, bile one zakljucane (razlicitim protokolima) ili ne.
Zato mi je nejasno i stvarno sam zbunjen, a zanima me da li je neko od vas naisao na slican problem ili bar cuo za njega da me uputi sta da cinim?

Pretpostavljam da problem nije vezan za model telefona ili pak jeste?
Btw., menjao sam 2 ROM-a i isto se ponasa.

Drugari imam problem :S:
Nije veliki ali me vise kopka sta bi moglo biti...? Nexus S mi ne vidi WiFi mrezu u omiljenom mi kaficu. Kada kazem "ne vidi", znaci upravo to:
apsolutno ne vidi, kao da je ruter (AirLive) iskljucen. Druge mreze vidi i kaci se na njih, bile one zakljucane (razlicitim protokolima) ili ne.
Zato mi je nejasno i stvarno sam zbunjen, a zanima me da li je neko od vas naisao na slican problem ili bar cuo za njega da me uputi sta da cinim?

Pretpostavljam da problem nije vezan za model telefona ili pak jeste?
Btw., menjao sam 2 ROM-a i isto se ponasa.

Neki wifi moduli ne prepoznaju neke rutere, posebno ako su ruteri starije generacije, lošijeg proizvođača (ko je rekao TP link:D) ili slično.
Ako ti fon uredno prepoznaje i kači se na druge mreže, a samo na tu neće, verovatno je to u pitanju...
Promena rom-a ne pomaže, jedino promena baseband-a, možda...

Hvala drugar, to sam i pretpostavljao. I ne, nije TP-Link (TL-WR941ND mi je u kuci i sasvim dobro radi) vec je neki stari Air Live :),
Mada mi je logicnije ako ima nekompatiibilnosti da barem vidi mrezu ako se vec ne moze zakaciti na nju. :trust:

Poslednja izmena:
meni se sa HD2 desavalo nesto slicno, da samo u jednom kaficu u gradu nisam mogao videti wifi, a na ostalim mestima je radilo...i bio je u pitanju neki stariji tp link :D

SGS II powered by Lite'ning 6.1

Možda je postavljen ruter u opciju wifi n only.

A pod "Advanced" da promeniš "Regulatory domain" pa onda da probaš. Možda je podešeno da ruter koristi neki "viši" kanal

TT HD2

Regulatory domain nudi opciju 11, 13 i 14 kanala. Koji da izaberem? Ruter ne mogu da pipkam, jeste da sam dobar sa vlasnikom ali ipak je to caffe a ne moj stan.
Napisah i videh: Probacu sve pa ako upali, upali.

Sutra Google predstavlja ICS. Sta mislite, koliko vremena nakon toga ce Nexus S dobiti update? :)

Vrh Dno