nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Nema u preload. Tražio i po nazivu i nema sve dok ne enable-ujem. A onda se opet pojavi...
Ne. I takav kabal od 2m će da ima puno gubitaka i nema šanse da će puniti telefon sa 2A struje kao što bi trebalo.Da li si (ili neko drugi) uzimao takav kabl od 2m, po mogućstvu slivovan?
Hteo bih da uzmem neki, ali da ne bude da puni telefon sporije, kao što se nekima dešavalo.
Ja nisam... evo jos trazim i koji obican da uzmem... mada bih i ja voleo kad bih nasao tako neki sa sleevom
Kapiram da ima svasta na ebayu ali ja tamo nikad nisam kupovao i nemam si pojma kako to sve radi...
Original kabal za punjač ima oko 1m.Nemoguće da nema kvalitetnih od 2m. Kako onda originalni punjači dolaze sa 1.5-2m punjačima i daju 2A...
Poz ja imam gajbi cini mi se 2 , narucio odavno, raspitaj se koja je cena pa javni...Jel imate preporuku za zaštitno staklo za ovaj telefon (ne folija)?
Bolje bi mi bilo da može kod nas da se uzme, jer mi se nešto ne čeka mesec dana, ali ako nema onda može i online.
Hvala na detaljnom odgovoruMocolo kaljeno staklo stiže za dve nedelje iz kine.
0.33mm 2.5D Premium Explosion-proof Anti-scratch For Samsung Galaxy Note 2 II N7100 Note2 Tempered Glass Screen Protector Film
http://www.aliexpress.com/item/Free...r-for-Samsung-Galaxy-Note-II/32264461482.html
(from AliExpress Android)
Imaš staklo od 0.33mm (link iznad) i od 0.21mm. Može se verovatno uzeti i kod nas preko kupujem prodajem ali računaj najmanje duplo jaču cenu.
Da vise su izbrisani i tako ti ne treba taj knox kad ih obrises napravi restart i mislim da vise nece da budu ni kad ukucas knox u titaniumNe znam kako si ih ti skroz izbacio, ali ja sam išao na uninstall iz Titaniuma i posle je ostalo kao na slici. Jel tako treba?
Pogledajte prilog 177358
Ako sam dobro razumeo, sve što je sa crvenim nazivom je zamrznuto i to mogu da brišem? Kako ide postupak za to?
Evo šta je sve ima sa nazivom Knox i svi imaju opcije kao na drugoj slici osim ovog koji u nazivu ima 1.0 on ima i Run opciju ali je ona zatamnjena.
Jel sve ovo da brišem? Da idem na uninstall u Titaniumu ili...
Pogledajte prilog 177348 Pogledajte prilog 177349
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari