Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Nema u preload. Tražio i po nazivu i nema sve dok ne enable-ujem. A onda se opet pojavi...

Ne znam gde drugo da pitam, a tice se ovog telefona,
da li je moguce da jedan usb cabl povezuje telefon na kompjuter a drugi nece? onaj sto ga je ranije povezivao se pokvario(prekida i gubi kontakt) a ovaj moj koji ja inace koristim za punjenje telefona ne moze da poveze tel sa kompom... tj samo mu daje struju i puni bateriju. Instalirani su samsung usb drajveri na kompu...
Da li moze nekako da se resi ili mora da kupim novi kabl? I ako mora koji ako moze neka preporuka, i kako da znam da moze da pravi povezivanje.
hvala

Moguce je. Onaj za punjenje ima verovatno samo dve žice pa ga zato komp ne vidi.

Moraš da kupis drugi kabal. Normalni micro usb charging - data kabal.
Na eBay-u ih obično i tako označavaju: charging - data transfer micro usb cable.

Poslednja izmena:
Ne znam. Ja te kablove i futrole i ostale sitnice kupujem sa eBay-a.

Da li si (ili neko drugi) uzimao takav kabl od 2m, po mogućstvu slivovan?
Hteo bih da uzmem neki, ali da ne bude da puni telefon sporije, kao što se nekima dešavalo.

Ja nisam... evo jos trazim i koji obican da uzmem... mada bih i ja voleo kad bih nasao tako neki sa sleevom
Kapiram da ima svasta na ebayu ali ja tamo nikad nisam kupovao i nemam si pojma kako to sve radi...

Da li si (ili neko drugi) uzimao takav kabl od 2m, po mogućstvu slivovan?
Hteo bih da uzmem neki, ali da ne bude da puni telefon sporije, kao što se nekima dešavalo.
Ne. I takav kabal od 2m će da ima puno gubitaka i nema šanse da će puniti telefon sa 2A struje kao što bi trebalo.

Ja nisam... evo jos trazim i koji obican da uzmem... mada bih i ja voleo kad bih nasao tako neki sa sleevom
Kapiram da ima svasta na ebayu ali ja tamo nikad nisam kupovao i nemam si pojma kako to sve radi...

Ima tema o eBay-u. Pogledaj tamo. Uglavnom treba ti internet kartica, eBay i PayPal account i to je to.

Poslednja izmena:
Nemoguće da nema kvalitetnih od 2m. Kako onda originalni punjači dolaze sa 1.5-2m punjačima i daju 2A...

Original za Note 4 je 1.5m uprwvo izmerio. Za G2 mislim da je 2m, ali proveriću danas.
Ako svi oni mogu da daju 2A, onda mora da mogu i ostali.

Jel imate preporuku za zaštitno staklo za ovaj telefon (ne folija :))?

Bolje bi mi bilo da može kod nas da se uzme, jer mi se nešto ne čeka mesec dana, ali ako nema onda može i online.

Jel imate preporuku za zaštitno staklo za ovaj telefon (ne folija :))?

Bolje bi mi bilo da može kod nas da se uzme, jer mi se nešto ne čeka mesec dana, ali ako nema onda može i online.
Poz ja imam gajbi cini mi se 2 , narucio odavno, raspitaj se koja je cena pa javni...

Mocolo kaljeno staklo stiže za dve nedelje iz kine.

0.33mm 2.5D Premium Explosion-proof Anti-scratch For Samsung Galaxy Note 2 II N7100 Note2 Tempered Glass Screen Protector Film
http://www.aliexpress.com/item/Free...r-for-Samsung-Galaxy-Note-II/32264461482.html
(from AliExpress Android)

Imaš staklo od 0.33mm (link iznad) i od 0.21mm. Može se verovatno uzeti i kod nas preko kupujem prodajem ali računaj najmanje duplo jaču cenu.

Mocolo kaljeno staklo stiže za dve nedelje iz kine.

0.33mm 2.5D Premium Explosion-proof Anti-scratch For Samsung Galaxy Note 2 II N7100 Note2 Tempered Glass Screen Protector Film
http://www.aliexpress.com/item/Free...r-for-Samsung-Galaxy-Note-II/32264461482.html
(from AliExpress Android)

Imaš staklo od 0.33mm (link iznad) i od 0.21mm. Može se verovatno uzeti i kod nas preko kupujem prodajem ali računaj najmanje duplo jaču cenu.
Hvala na detaljnom odgovoru :)
Koje je bolje, deblje ili tanje?
I jel postoji neki tutorial za lepljenje, za foliju znam, ali staklo nikad nisam lepo.

@ZikaBg
Hvala druže u svakom slučaju, ali ako je 2 nedelje mogu da sačekam pa ću naručiti online.

Poslednja izmena:
Mislim da su im sva ova novija 0.33mm. Ja sam uzeo jedno za Xiaomi redmi 2. Stiglo mi je za 15 dana.

Po meni je lakše za montiranje od folije, praktično se samo zalepi samo ga treba nacentrirati i paziti da se između ne nađe prašina.

Prst jako lepo klizi, samo staklo ima oleofobik sloj i zakrivljeno je pri krajevima, nema oštre ivice i jako lepo prelazi prst preko krajeva.

Postoje još i nilkin stakla, nažalost nisam se lično susretao sa njima mada kažu da su i ona ekstra kvaliteta.

Jel ima neko preporuku za metalni bumper za Note 2?

P.S. Za stakla javljam kakva su kad stignu :)

Rutovan je telefon i sve je bilo ok, ali juče uđem u SuperSu i dobijem sledeću poruku. Kad probam da disable-ujem Knox on samo vrti tako u nedogled.
Šta da radim?
uploadfromtaptalk1439898940783.jpg

si probao restart kao prošli put?

Sad sam probao i uspelo je.
Samo ne znam zasto se Knox vraca. Kako da ga trajno onemogucim?

nisam siguran da je to pravilo što se vratio kod tebe, pre izuzetak... vidi u titaniumu šta je od knoxa freezovano pa ga obriši

staviš u filteru frozen apps ili vidi po boji... pa vidi šta ima knox u imenu, jedno do drugog je koliko se sećam, žuto plave ikonice sa ključićem... sve to što je supersu zamrzao možeš i da obrišeš

Ja stvarno ne znam gde je sve to.
Filter pravim preko pomoćnog menija pa Filter i tu samo označim Frosted i ništa više ne menjam.

Gde se sada gledaju aplikacije i gde se vide boje?

na backup/restore tabu su aplikacije. zamrznute imaju teget pozadinu. mada kad primeniš filter sve će biti takve naravno.

Ako sam dobro razumeo, sve što je sa crvenim nazivom je zamrznuto i to mogu da brišem? Kako ide postupak za to?

Evo šta je sve ima sa nazivom Knox i svi imaju opcije kao na drugoj slici osim ovog koji u nazivu ima 1.0 on ima i Run opciju ali je ona zatamnjena.
Jel sve ovo da brišem? Da idem na uninstall u Titaniumu ili...
uploadfromtaptalk1439963550531.jpg uploadfromtaptalk1439963568533.jpg

Obrisi ovo sve, ovako da bude :D
ced111b5229cff9cbfb9bf6c3d7d0af9.jpg

Poslednja izmena:
Ne znam kako si ih ti skroz izbacio, ali ja sam išao na uninstall iz Titaniuma i posle je ostalo kao na slici. Jel tako treba?
uploadfromtaptalk1439980964238.jpg

Ako sam dobro razumeo, sve što je sa crvenim nazivom je zamrznuto i to mogu da brišem? Kako ide postupak za to?

Evo šta je sve ima sa nazivom Knox i svi imaju opcije kao na drugoj slici osim ovog koji u nazivu ima 1.0 on ima i Run opciju ali je ona zatamnjena.
Jel sve ovo da brišem? Da idem na uninstall u Titaniumu ili...
Pogledajte prilog 177348 Pogledajte prilog 177349

ja kažem teget pozadina ti čitaš crvena slova :D
zamrznut je bio samo taj knox notification manager
crvena slova znače sistemske aplikacije
aplikacija bude precrtana u tb kad je obrišeš dok ga ne restartuješ

Nazad
Vrh Dno