JOOOOOOOJ obrisao sam ceo post koji sam napisao sad kucam ponovo kukuuuu....
@petarpan
Možeš li mi reći koji su to bugovi koji se pojavljuju osim tih koje si nabrojao ako možeš da se setiš.
Ne bih išao na Phoenix i na Ketan jer imaju taj s5 momenat koji mi se ne sviđa.
E sad ovako, idem po instrukcijama sa xda foruma tj stranice baš ovog roma pa što ne razumem moram pitati:
1.
You need to have Samsung 4.3 Bootloader or newer. kako ja da znam koji bootloader imam uopšte?
2.
Make sure you have the latest TWRP/CWM recovery installed. ovo ću valjda skapirati kako da instaliram taj twrp, imam onaj cwm a preko njega valjda može da se instalira twrp poslednji ako se ne snađem pitaću.
3.
Next, remember to backup your app and your efs folder.
4.
Go to TWRP/CWM recovery via pressing home + power + volume up button at the same time. ovo kontam.... idemo dalje...
5.
Make a nandroid backup if you haven't done so. nije li ovo isto kao korak 4??? on na klipu radi samo jedan backup a ovde se pominju ovaj nandroid i onaj gore za app i efs...
6.
Use the "Clean to install a new rom" option in Wipe Data and system.(clean installation recommended) šta je ovo oca mu je*em? ovo je isto kao korak 8.... a na klipu je to on čini mi se radi samo korak 8 koji kaže
8.
Now go to choose to install the rom zip file.
9. Flash the rom. It should take less than 10 minutes till it boots. Enjoy the ROM
klip je ovaj koji sam pratio
https://www.youtube.com/watch?v=ua4jIAoK7Lc
Zanima me šta je to što može da pođe po zlu? vidim da se ljudi na klipu žale da im ne radi SIM šta se tu desi?
Te pečeve ne mogu nigde da nađem, a što je najgore ne mogu da nađem ni prokleti rom nigde da skinem, jer daju link od sajta electron teama koji je suspendedpage i izlazi neka reklama.
Ako imaš strpljenja bio bih ti zahvalan na pomoći ali i svima drugima koji pomognu