Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Tesko da cu stici to. Data konekcija mi treba kad sam napolju, jedino 2g da prebacim pa da cijedim bat tako...

Kako ste podesili ovaj toogle 2g/3g...jako sporo prebacuje sa 2 na 3g i napravi prekid data pri prebacivanju.

Kako ste podesili ovaj toogle 2g/3g...jako sporo prebacuje sa 2 na 3g i napravi prekid data pri prebacivanju.
Pravi prekid ako ti je slab signal. Ako je signal jak prebacivanje sa 2G na 3G bi trebalo biti seamless a obrnuto mora da bude prekid.

Ja nigde ne videh da li mogu da stavim agni kernel na dr.ketan. jel neko mozda zna..?

Jesi mozda pogledao na xda?

Snasao sam se nekako da uradim kako je napisano u postu...I uspelo je..Hvala ti @Dilkosh_Ns

Poslednja izmena:
Kako sada da podesim agni...vise mi troši bateriju nego pre...ili treba malo da se slegne sve?

Ja sam dva-tri ciklusa punjenja odradio do ovakvih razultata. Ni tih dana nije nesto narocito brzo isla baterija. Takodje, odradio sam i -20mV undervolt za cpu.

Pronadji ebay aplikaciju na prvoj strani cini mi se u delu foruma posvecenu dr ketan aRom-u. Okacena je starija verzija koja radi

@panpeter hvala. Hvala i ostalima na pomoći. Mnogo ste mi pomogli. Sada samo da ukapiram kako da mi duže traje baterija :) i biće super. Dakle ostaje dr.Ketan sa agni krenem za sada. Sve lepo radi osim tih par sitnica koje mi bas nisu jasne zbog čega ne bi radio ebay obična aplikacija. Valjda ce sa narednim uplate om to rešiti. Hvala jos jednom svima. A evo i mog rezultata baterije.
Bio je na 2/3g toogle dok sam bio na poslu a kasnije kući wifi. I u kolima 15 min bluetooth. Možda može bolje podešavanje agni i roma ali još sam nov :)

ebd5c01741fd81da50210fc8dc7f82ba.jpg

7fe19d4a48a6cae2736b283fa16ba626.jpg

da84d8ab8c5f814e29534f5d789d0897.jpg

I ovo mi je upaljeno stalno. Ne znam čemu služi da li troši bateriju. I da li i kako ako smeta da se ukloni

0f9c995be21b21af02599216164e971c.jpg

Poslednja izmena:
Ovo je katastrofa baterija...Ja sam pred zadnje punjenje imao 3:50h sot 1d22h stand by. Malo manji sot od tvog dakle ali skoro 48h mi je trajala batt.

Imas li mnogo aplikacija koje rade u pozadini? Jesi radio celan install ili preko starog roma instalirao Dr.Ketan ?

Phoenix radi perfektno, mislim da ne bi bilo lose da razmislis da njega instaliras umjesto sadasnjeg roma.

Imam 3 meil, fb, tw, tapatalk, swarm, instagram, dropbox, gdrive. .
Ful instalacije sve ispočetka. Vidim da je baterija trajala dosta jer sam koristio tel 70% na 3g a ostalo wifi. 4h mi je bolji rezultat nego pre. Ali primećujem da se brže troši. Sačekaću još malo sviđa mi se rom. Pa cu probati taj tvoj.

Poslednja izmena:
Ja imam 3 gmail naloga + exchange. Foldersync povezan sa 3 cloud servisa i svakodnevna sinhronizacija (nekad se pogodi i upload preko 3g).
Viber, Whatsapp Ttalk i ostale zezalice svakodnevno koristim.

Tebi nesto srce bateriju nenormalno. Instalira BBS, procitaj temu Djilkos-evog potpisa i daj rezultate tamo da vidimo sta je.

4h sot-a na 8h usage je los rezultat bez obzira jesi li koristio samo data konekciju svo vrijeme ili djelimicno... Kacio sam rezultate mog koriscenja preko 3g.

Jel moze neko da me uputi na link kako da rutujem Note 2?

Android 4.4.2 francuski stock rom.
Kernel 3.0.31-1552758
Baseband version: N7100XXUFND3

Prvo sam tamo probao, ali nisam uspeo da nadjem :(

Nasao sam neku metodu za 4.1 verziju, ali ja imam 4.4

Jel moze neko da me uputi na link kako da rutujem Note 2?

Android 4.4.2 francuski stock rom.
Kernel 3.0.31-1552758
Baseband version: N7100XXUFND3

Prvo sam tamo probao, ali nisam uspeo da nadjem :(

Nasao sam neku metodu za 4.1 verziju, ali ja imam 4.4

Samo malo vise da potrazis...

Preko Odina flashuj ovaj recovery: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2201860 samo nadji zadnji za Note2 u download sekciji a upustvo za flashovanje je u #4 postu.

Mada mislim da mozes i iz stock recovery-ja da flashujes .zip file ali odradi preko Odin-a. Naravno za OdIn ti treba .tar file.

Onda skini zadnji SuperSu i prebaci ga na sd karticu i flashuj ga iz recovery-ja. Toliko je jednostavno. Super su ces naci ovde: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1538053

Posto imas 4.4.2 pretpostavljam da imas NOVI bootloader pa ces ovim postupkom pokrenuti KNOX i neces imati vise garanciju ako je sad imas.

Samo da napomenem da ovaj Phoenix rocks.

Kao evo skoro 2-godisnji korisnik Note 2 koji je izmenio poprilično ROMova ovo je najbolje što može. Sa S5 I N3 features taman lepa priprema za Note 4. ;)

btw, najviše sam koristio ARHD i CM 10/11.

Tnx to Uroś za tip

Jesi onaj kernel zveknuo?

Mozes li da mijenjas wp na lockscreen-u i dodajes widget-e?

Phoenix je stvarno odlican rom. Ja sam odusevljen baterijom prije svega, zatim i svim ostalim.

Prvi put da mi (jos odavno) na custom rom-u radi mw kako treba bez gimnastike. Konkretno da kad jednom oznacim mw aplikacije, te ostaju uvijek memorisane.

Poslednja izmena:
Moram i ja da probam phoenix. Lepo radi i dr ketan ali baterija je slaba kao što se vidi par postova ranije što sam postavio.

Urose imam 2 pitanja u vezi tog ROM-a: koliko brzo se otvara dialer i sta je mw? Dalje, jos dva pitanja za bilo koga ko je upucen. Prvo, postoji li neki trik koji bi, recimo, dialeru omogucio da stalno bude u memoriji kako bi se trenutno pokrenuo, bez laga? I drugo, kako da odradim backup citavog ROM-a u philz recoveryju? Nasao sam tamo backup opciju naravno, odradim backup ali kad ga vratim na fon, ROM zakuca prilikom pokretanja. Pokušavao sam to i u CWM ali je rezultat bio isti. Sa svakim custom ROM-om mi se to dešavalo. Do pre nekoliko meseci imao sam Galaxy Note 2 N7105 nikakvih problema sa ovim opcijama nije bilo. Pretpostavljam da se koristi cadvaced backup ali ne znam koje opcije tamo da čekiram

Nazad
Vrh Dno