Ja sa lagovanjem nemam problema. Air command radi dosta dobro. Jedina falinka je što ne mogu da pronađem opciju za pisanje matemtičkih formula. Tačinije znam gde se ta opcija nalazi ali je tamo gde bi trebala da bude nema. Mislim da to nije do ROM-a već do Air Command nadogradnje koja se posebno instalira. A da, još nešto kod Air Command-a - ljudi se žale da im SmartClip (čini mi se da se tako zove opcija) ne radi. Nisam to isprobaoali verovatno ne radi pošto se dosta njih žali na taj problem. Sledeći, za mene manji, problem je sa iskačućim pretraživačem koji ne može da se maksimizira. Zabaguje kad se to pokuša. ROM SE može koristiti za svakodnevnu upotrebu bez ikakvih problema. Ne zgodno je što se prlikom njegove instalacije mora brisati interna sd kartica. Neka moja preporuka bi bila da sačekaj koji dan. Ima najava da će se pojaviti verzija ROM-a baš za internacionalnu verziju Note 2 lte telefona pošto se danas pojavio zvaničan stock update. Pretpostavljam da će se nova verzija Jedi ROM-a takođe pojaviti da svim Note 3 opcijama. Jedi ROM je ubedljivo najbolji ROM na Galaxy Note II N7105 telefon! Koristio sam ga do pre par dana i koristiću ga sigurno ponovo kad se pojavi verzija X21 za JB 4.3 osnovom.