Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Znaci vrisnuo ekran.A pazi sve zavisi sta hoces sa telefonom da ga zadrzis ili prodas ili...
Jeftino nije

Ili da juri neki sa pokvarenom plocom ili neki demo primerak

Ekran je radio dok ga nisam resetovao, sad rade samo svetla ispod kapacitivnih dugmića.

E ***. Jel ti padao? Koliko je star? Ako imas garanciju nosi u servis probaj na foru da ih obradis. Ako nemas ne isplati se to. Nov je preskup a polovan ko zna koliko ce raditi.

Ispao mi je pa se razlomilo i staklo i sve. Nije previše star, nemam ga ni 6 meseci ja mislim. Garanciju nemam jer je uzet preko oglasa.

A i da imas bi cupavo
Kupi neki demo verziju i ubaci tvoju plocu to ti je najjeftinije
Pablo je expert za to pa neka ti objasni

Pa kako nije druze ako samo za ekran verovatno kineski treba da da 150 200 evra

Pa kako nije druze ako samo za ekran verovatno kineski treba da da 150 200 evra
Meni je na tom istom demo crko ekran.
E sad da li je odradio svoje ili nesto drugo ko ce ga znati. Da uzima u servisu sa garancijom ne isplati se. Mislim da je negde oko 180e.

Ja sam menjao komplet LCD + touch pre jedno dva meseca, probao sam prvo sa demo, pa se ispostavilo
da je slika bila puno bledja ,normalno vratio sam ga odmah , kontaktirao Samsungov servis BG Elektronik,
poslao im brzom postom oni zamenili,garantuju za originalnost delova,meni je to nekako bilo najvaznije.
Izaslo me 19300 dinara.Slika i sve ostalo je kao sto je bilo i pre nego sam ga slomio.

Uf zesca s...a sa updejtom ,ne kapiram testiraju li oni nove verzije pre nego ih izbace
Stvarno amaterski

Cela ova situacija mi izgleda kao da su sklepali firmware preko noci sa 3-4 sata rada pa aj' kao da izbacimo update sutradan. Kad ono, katastrofa...Bolje da ne izbacuju nista official dok ne bude sve kako treba. Ne zuri mi se bas toliko da bi na kraju dobio bagovit firmware...

Da li vredi uzimati demo live verziju Notea 2,za npr 130 eura,pa da se koristi za net preko wi-fi ja i za filmove i igrice?Hvala.

Po meni to je bacen novac. Bolje se nategni jos malo i uzmi neki tablet nego taj demo unit.

Po meni to je bacen novac. Bolje se nategni jos malo i uzmi neki tablet nego taj demo unit.

Nemoj pričati o nečemu što nisi koristio. Ja jesam i uređaj je za te pare apsolutni best buy. Ako ti je ekran dovoljno veliki, dobijaš ultra jak HW, extra SW, i odlično trajanje baterije. Olovka je samo dodatni plus...

Slazem se. Demo je vise nego odlican za te pare. Plus imas extra kameru koju ces sigurno koristiti. I naravno stane u bilo kojo dzep. Olovka je prica za sebe.

Samo da kažem da sam odradio transparent status bar uz pomoć xposed framework-a i tweakbox modula. Status bar je transparentan kad sam na desktopu i u app drawer-u a kad udjem u neku app postaje kompletno crn što je odlično.
I nekoliko rezultata za bateriju:
-3G network
-Indoor
-Sync on. (gmail, fb, fb messenger)

erure7yr.jpg
uga7ymaq.jpg

eny8a9ez.jpg

I BBS log: https://db.tt/urdrJ3H1

Poslednja izmena:
Ladno nisu ubacili air comand sa note 3.
Koji cobani. Sve vise mi ide na ...ovaj samsung a cela ova jurnjava za hardwerom. Note2 osim kamere i fullhd ekrana nicim ne kaska za note 3. Tako da ovo gusenje neceg u sta su se kleli daj boze da im se obije od glavu jednog dana.

Jel si kupio telefon bez Air Commanda?
Jesi. Bio ti dobar i bio si zadovoljan.
I sta se sad bunis sto nece da ti ga poklone.

Bas tako
Odradice se romovi i sa time nemas brige samo da izadje zvanicni apdejt pa da ga developeri dohvate ...

Ne znam ni što bi ubacili sve sa note 3 na Note 2. Mora se distancirati stariji i noviji model.

Nazad
Vrh Dno