nemanja-992
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.01.2010
- Poena
- 395
Pojavio se jos jedan note 2 za 260e

Hitno.
Hitno.
Jes vala ima i tu istine
Mozda ipak najbolje zameniti celu plocu
Pa evo sad gledam po netu, skupe su 200$ je ploca i to za one za americko trziste, ali za At&t mrezu, ne Verizon, tako da bi trebalo da odgovara.. Polomljenih ekrana ima, ali me plasi druga stvar, retko koji telefon je upaljen, pa da ne bude riknuo mu ekran, a na kraju bila i ploca.. Nasao sam jedan u francuskoj, ali kosta 200e..
Vidi samo bez zurbe. Prati oglase pojavice se neki sa polomljenim ekranom. Ja sam polomljeni N7000 cekao oko tri meseca. Mislim bilo je u oglasima tih telefona sa polomljenim ekranom ali je svaki za svoj trazio od 160-180 evra uz izgovor da jeste ekran polomljen ali radi. Ja sam na kraju kupio za 80 evra N7000 koji je bio skroz mrtav i rasklopio sam ga pred likom da probam njegovu plocu na mom ekranu i kad sam video da je ispravna uzeo sam je. Jednostavno lik je bio student i verovatno mu je hitno trebala lova pa ga je zato dao za 80. Svaki dan nekome hitno zatreba lova pa je voljan da proda svoj uredjaj ispod cene.
Ne druze pogresio si ukucaj n7100 i vidi najnoviji apdejt od juna za croatiu
Na koliko drzite osvetljenje ekrana? Meni je na automatic i smanjeno do kraja.
Auto i slajder na mozda 1/4 skale, mozda i nize.
Na koliko drzite osvetljenje ekrana? Meni je na automatic i smanjeno do kraja.
Ako ti je auto, nema veze na koliko ti je u baru da li je na min ili max..
A kakve veze ima gde je slajder, sta onda se max automatsko osvetljenje ne pojacava preko te granice??
Samo da javim da mi je stigao kabal sa ebaya, micro usb, i ne reaguje. Znaci ne kupujte jeftine kablove jer nece da pune n7100
Lux: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitocassisi.luxliteKakve su to đakonije? :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari