Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Jes vala ima i tu istine
Mozda ipak najbolje zameniti celu plocu

Pa evo sad gledam po netu, skupe su 200$ je ploca i to za one za americko trziste, ali za At&t mrezu, ne Verizon, tako da bi trebalo da odgovara.. Polomljenih ekrana ima, ali me plasi druga stvar, retko koji telefon je upaljen, pa da ne bude riknuo mu ekran, a na kraju bila i ploca.. Nasao sam jedan u francuskoj, ali kosta 200e..

Pa evo sad gledam po netu, skupe su 200$ je ploca i to za one za americko trziste, ali za At&t mrezu, ne Verizon, tako da bi trebalo da odgovara.. Polomljenih ekrana ima, ali me plasi druga stvar, retko koji telefon je upaljen, pa da ne bude riknuo mu ekran, a na kraju bila i ploca.. Nasao sam jedan u francuskoj, ali kosta 200e..

Ajde da ponovim:

Vidi samo bez zurbe. Prati oglase pojavice se neki sa polomljenim ekranom. Ja sam polomljeni N7000 cekao oko tri meseca. Mislim bilo je u oglasima tih telefona sa polomljenim ekranom ali je svaki za svoj trazio od 160-180 evra uz izgovor da jeste ekran polomljen ali radi. Ja sam na kraju kupio za 80 evra N7000 koji je bio skroz mrtav i rasklopio sam ga pred likom da probam njegovu plocu na mom ekranu i kad sam video da je ispravna uzeo sam je. Jednostavno lik je bio student i verovatno mu je hitno trebala lova pa ga je zato dao za 80. Svaki dan nekome hitno zatreba lova pa je voljan da proda svoj uredjaj ispod cene.

Znam da ti je verovatno sad u glavi samo da sredis telefon ali nemoj da zuris.

Pa znam, ali ko da ceka toliko.. Mada meni je na oglasima ovaj, jeste da je malo veca cena 210e, ali vidim da ga je za 2 dana pregledalo 80 ljudi, u krajnjem slucaju prihvaticu i zamene za 2,3 jeftinija telefona, to makar danas ide kao alva.. .. A i za kes bi ga dao dosta jeftinije, tako da ono, videcemo sta ce biti..

Ae samo molba, ako neko vidi nesto, zanimljivo, slomljeno ili tako to, neka pusti ovde ili na PM..

Pozdrav svima! Od pre par dana i ja sam konačno postao ponosni vlasnik Galaxy Note 2 lte mobilnog telefona. neću da komentarišem kvalitet i brzinu rada uređaja, sve to već i sami znate. Fokusiraću se na problem koji imam. Telefon sam kupio u Beču, otključan je tj. može raditi na svim mrežama. Na telefonu je instaliran firmware verzije N7105DXDMC1. E sad, ja bih hteo da instaliram neki firmware za Evropu, naravno unbranded firmware, u kome će među dostupnim jezicima biti Srpski ili Hrvatski. Na netu sam pronašao sve firmware verzije za ovaj telefon al pojma nemam u kojim verzijama se može pronaći neki od ova dva jezika. Zato bih zamolio nekog ko ima iskustva sa tim da mi kaže koja bi to verzija firmvarea bila ako uopšte postoji takva. A ako ne postoji recite mi koja je najbolja firware verzija za Evropu za ovaj model. Unapred se zahvaljujem na odgovorima!

Imas apdejt najnoviji od juna za croatiu ja ga koristim ima srpski jezik

Ne druze pogresio si ukucaj n7100 i vidi najnoviji apdejt od juna za croatiu

Na koliko drzite osvetljenje ekrana? Meni je na automatic i smanjeno do kraja.

To automatsko podesavanje nije bas toliko precizno i dobro
Tako da je po meni pametnije sam birati jacinu osvetljenja prema potrebi

Preveliko cimanje. Za sad mi radi super, samo podesevas slajd kada treba a ostavis auto. Znas da napolju kada ostavis auto onda je osvetljenje 120% a ne 100?

Meni odgovara auto i slajder na najmanje jer se lakse uspavam uvece. Nakon sto sam presao sa malog ekrana na note2 jedva sam se navikao jer mi sljasti jako svetlo.
U toku dana na suncu zna da bude slabije vidljivo, a ja nikako da se setim da pomerim taj slajder u desno :lupko:

Samo da javim da mi je stigao kabal sa ebaya, micro usb, i ne reaguje. Znaci ne kupujte jeftine kablove jer nece da pune n7100

Samo da javim da mi je stigao kabal sa ebaya, micro usb, i ne reaguje. Znaci ne kupujte jeftine kablove jer nece da pune n7100

Ja sam isto uzeo sa eBay-a crni kabal i radi. I baš je debeli i vidi se da je kvalitatan. Takodje sam uzeo originalni 2A punjač sa eBay-a ili sa DX-a nisam siguran i radi i brze puni od onog od 1A.

Ma jok, ako ti se sviđaju ootb vrednosti ne moraš ništa ni da podešavaš, ako ne, možeš da podesiš da bude svetliji, tamniji, da za nekoliko nivoa osvetljenosti imaš isti ili sličan brightness pa da ne dolazi do velikih fluktuacija itd...

U poslednjih par dana mi se desava bar jednom dnevno da se zamrzne ekran. Nece ni da se ugasi vec moram da vadim bateriju.
Ima taj jedan pad od letos, ali to sada nije imao nikakvih problema. Verzija je 4.1.1, samo sam ga otkljucao sa Telenora.
Jel imao neko ovaj problelm? Mislim da uradim jedan hard reset, samo da dovrsim 2-3 igrice, mrzi me posle sve iz pocetka da igram. Valjda nije nista hardverski.

Ili da mu odradim update na 4.1.2? Mada sam ranije citao da je losiji od 4.1.1 jer krace traje baterija.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno