Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

xDD mislio sam na program neki ili neki mod :d :d :d

Ako si zato napisao da izasao 4.3 onda ok :D

Molim za pomoc. Danas stigao note 2 i s-pen radi BEZ dodirivanja display-a. Ne mislim na air view on radi normalno nego pisanje stilusom,klikanje na ikonice radi bez fizickog kontakta ekrana i olovke. Jel to normalno??? Nesto ne bih rekao. A u podesavanjima ne vidim nikakvu opciju za to. O cemu se radi?

Pokvarena ti olovka, tj. zaglavljen ti vrh, moras da otvoris da probas da sredis, ima tutorijal na netu. Laza ns mislim da je sredio tako.

Da sad sam video da ima dosta ljudi sa tim problemom. Treba da okrecem neki sraf koliko sam skontao. O,srecooooo... garant cu nesto sje*ati.

A imam ali u Madjarskoj. Od nekog coveka sto donosi uzeo. To treba da podignem ono dugmence sa strane na olovci i to da odradim jel?

Uzmes ostar noz, okrenes olovku tako da je vrh lijevo, a sesno kraj olovke. Desnu stranu dugmeta, dakle onu ka kraju olovke malo zakacis i izbacis napolje.

Taj plasticni dio koji drzi dugme na svom mjestu je dosta jak, postoji mogucnost da dugme izleti na patos/tepih pa da imas muke da ga nadjes....

Kad otvoris dugme, vidjeces dva kruzica. Lijevi okreces za podesavanje osjetljivosti.

Hvala na objasnjenju vec sam uspeo iglom fino da izvadim dugme ali ne mogu da okrenem taj kruzic. A stoji u polozaju koji na klipu na yotube kaze da je ok. Ja bih svejednoda zavrtim da vidim sta ce biti ali nikako da to odradim. Nemam ni neki poseban alat za operaciju a ovo sto imam nece da ga okrene. :(

Igla nece sigurno :)

Uzmi neki nozic iz kuhinje, malo nakrivi i probaj onda.

uspeo sam plasticnom cackalicom da ga okrecem i dzabe, samo se menja razdaljina na koju reaguje displej nikako da dobijem pravi rezultat.

Traži od tog lika samo drugu olovku. Ne znam kako nisi istestirao telefon pre kupovine..a ako si uzeo preko kurira onda nemam komentar.
Bolje za te pare da si uzeo polovan kao nov sa nasom dvogodišnjom garancijom nego sto si se zezao i uzeo to.
Pokušaj još nešto, možda proradi.

Ja sam instalirao Android revolution HD i već sam dva puta imao FC za gapps. A radio sam full wipe sve po ps-u. Vidim da cu preci i ja na Omega v18

Koji modem koristite? Meni sa ovim DME4 signal katastrofa. Kacio sam ss nekoliko postova unazad - tu gde mi je sa kecom zeleni signal sa dvojkom mi je zuti...

Ja koristim isti modem kao i ti i odlican mi je signal full
Mozda zato sto koristim oficijalni rom

uspeo sam plasticnom cackalicom da ga okrecem i dzabe, samo se menja razdaljina na koju reaguje displej nikako da dobijem pravi rezultat.

Odvrni jos onda... Ako moze.

Ja sam instalirao Android revolution HD i već sam dva puta imao FC za gapps. A radio sam full wipe sve po ps-u. Vidim da cu preci i ja na Omega v18

Koji modem koristite? Meni sa ovim DME4 signal katastrofa. Kacio sam ss nekoliko postova unazad - tu gde mi je sa kecom zeleni signal sa dvojkom mi je zuti...

I meni se cini da je dme4 malo losiji modem od prethodnog. Nije signal los, koliko imam pad i nestabilne brzine data konekcije.

Juce sam skoro 2h okretao, isprobavao i nisam dobio pravi rezultat.
Cuo sam se sa tim covekom pa cemo videti sta ce biti... da posaljem da oni srede ili sta vec se dogovorimo.

Da li neko zna gde ima da se kupi nova s pen i koliko para? Na sajtu roaminga nema nikakva pametna info. Ili sam smotan pa ne vidim...

Pa to kosta dosta... Sta nece lik da ti popravi?

Ma pitam cisto radi informacije. Nisam jos pricao da se def dogov sta cemo.

Mislim da je moj drug sa Ebay-a platio oko 45 eura sa shippingom i carina i ti bakraci. Naravno original, sve folije Samsung hologram i te stvari.

Instalirao sam Omega v18 i baš mi se sviđa kao radi. Unistalirao sam bloatware i radi super.

Što se tiče signala sa ovim modemom što dolazi uz Omegu signal je za nijansu bolji od onog prethodnog modema ali i dalje nije na nivou na kojem je bio na Note1.

I ja se dvoumim da li da flesnem ili ne...

Jesi wipe radio ili samo instalirao preko v17?

Mnogo to. Mislim da sam video negde kod nas Za 3000

A *** decko ne veruje ovim nasima i onda reko kao ima da narucim original ako sam kao vec dao 450e za telefon. Oko 25-30 je bio stylus, a sad *** shipping, carina i ostale pic.. mat...

Ja iz znatiželje plus Samsungov bezobrazluk da nema zvaničnog 4.2.2 još instalirao CM 10.1 i bogme velike su šanse da se neċu ni vraċati na TW based romove.

Šta mi nedostaje? SmartStay i S Note

I ja se dvoumim da li da flesnem ili ne...

Jesi wipe radio ili samo instalirao preko v17?

Nisam imao v17. Imao sam Android Revolution HD i odmah čim sam ga instalirao dobio sam FC za gapps. A naravno pre toga sam radio full wipe. Leteo je u momentu sa mog telefona.

Nazad
Vrh Dno