Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

ako note 3 bude ovakav:
samsung-galaxy-note-3-leak.jpg

definitivno nece biti moj sledeci telefon :)
sto se mene tice, ja cekam nexus 5 :)

pozdrav

nemojte odmah paljbu na mene
pregledao sam xda i jos po neke blogove sajtove itd
ne trazim da mi objasnite proces vracanja na oficijalni rom,vec ako je moguce samo bacite neki link koji je da kazem "najsigurniji nacin" ,jer sam video da postoji vise nacina
moze li ovaj nacin http://reviews.cnet.co.uk/mobile-ph...e-2-from-rooted-to-factory-settings-50010623/
i sa ovim romom Samsung-Updates.com-GT-N7100-SMO-N7100XXDMB2-1359939157.zip | 1054.8 MB
telefon je rootovan ima novi bootloader koliko sam mogao da vidim
baseband version n71000 DXDLK5
karnel version 3.0.31 1071214
ne znam da li vam trebaju jos neki podaci kupljen je u roamingu kod nas
danas ga kupih pa ne bi bas prvi dan da nesto zeznem
ako ono gore nije dobro dajte neki link gde je malo preglednije nego na xda sta i kako raditi

Poslednja izmena:
imao problem sa "md5" extension promenio u "tar" i odin sve odradio pre toga mi pokazivao "The parameter is incorrect" pri ubacivanju md5 fajla u pda
odradio sam po instrukcijama datom u linku u mome gornjem postu
prijavio na proveru softvera kaze poslednja verzija :)
sad idem da uzivam u telefonu

Ali ti je wifi bio sve vreme upaljen, 3G je taj koji pravi gluposti. Ja do 15% gledam koliko mogu da izvucem, ispod toga je silovanje.

Da, ali na ovom ROM-u kao da nemam prikazanu 3g potrošnju... Ako je wifi upaljen, bez obzira da li je i konektovan, on racuna net kao da je preko wifi-a.

Sad je telefon na punjacu, sledeci dan samo 3g, da vidim koliko cu onda dobiti.

ROM je zaista zaista dobar.

Aj vidi da ne palis wifi (sem kad ne moras nesto vece da skines), bas me zanima kolilo ce da izgura do 15%. Ja sam oko 4h, možda malo vise

Nemam nista veliko da skidam. Cim se napuni tel, gasim ga. Od 100%-15%.

Ima li neko ideju kako da "naredim" N2 da se kači na 5GHz WiFi.

Trebalo bi sam da radi na 5GHz ako je na ruteru mreza namjestena na 5GHz...

imam problem jedan sa ripl efekt tj bojom
iako stoji sve cekirano ,boja se niti pojavljuje niti menja,zna li neko o cemu se radi ,rom je stock oficijalni za srbiju
takodje nemam u widzgetima app menager ,4.1.2 je rom, apdejt od marta ima li neko ideju o cemu se radi ??
da stavim neki drugi oficijalni rom ili ?

skpairah za prvi problem ,radi samo sa olovkom ,pretpostavljam da custom romovi daju efekat i bez nje ...
sad me zanima taj widget koga ja nemam ,jel treba da bude tu ili ne
telefon odlicno radi nemam zamerke ...

Poslednja izmena:
Jel imaš problema sa signalom na tvojoj lokaciji? Često ti je sama mreža u offu.

Evo skidam Omegu da probam. Ide 2 MB/s preko torrenta direktno na telefon. ;)

^ Svasta. Ja sam mislio da iz prve "razumije" gdje treba da se kaci...

Evo ti rez sa 3g netom:

Pogledajte prilog 115144Pogledajte prilog 115145Pogledajte prilog 115146

Ja nema sanse ovoliko da izvucem. Mada, vidim da ne koristis browser uopšte, tako da to izvlaci bas dosta. Ja isključivo sve radim preko stock browsera, auto max osvetljenje. I ti si bese na auto? U svakom slucaju izgleda da je omega dobra. Mrzi me da trazim koji bese kernel jer sam vec poceo da kucam i sve mi zumirano x)

@bbking Nemam nikakvih problema, i net i pozivi su mi dobri @shatro Ne mogu browser da koristim za 20 sajtova, lakse mi je mnogo preko aplikacije. Osvetljenje na auto, lakse mi je nego da saltam gore dolje stalno.

Moze i 6h na 3g :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1369672753016.jpg
    uploadfromtaptalk1369672753016.jpg
    59.8 KB · Pregleda: 130
Jel' se galaxsim unlock placa regularno preko ps-a ili ima neka narodna varijanta?

Meni je narodna pravila problem (tj Busybox), ali sve se zavrsilo uspesno na kraju.

Nema narodna i nenarodna verzija. Program nije krekovan nego je potpuno besplatan, a u store-u je postavljen kako bi ko hoce mogao da casti coveka. Ko nece, ode na njegov thread i skine aplikaciju za dz.

Pa ja probao sa ovom sa xda pa mi nudi in-app da platim... Zato sam pitao.

Idi preko pretrage i nadji link do aplikacije koju sam ja koristioza otključavanje i koja je radila besprekorno. Kucaj otkljucavanje ili unlock. Iz decembra je poruka

Ma uspio sam ponovo sa ovom sa xda, ko zna koju sam ja skinuo prvi put...

It's gorgeous, but has a fatal flaw-> nema stylus. Nadam se da ce htc da se seti i izbaci konkurenta. Uželeo sam se sensa :)

Evo bat stat, nije bio pun mob, glavnih 3.5% falilo do 100.

2013-05-29-21-57-03.png

2013-05-29-21-57-29.png

Screenshot_2013-05-29-21-57-50.png

Bio je i 3G ali on ne registruje jer nisam ugasio wifi kad sam bio van kuće.

Poslednja izmena:
Imaju li negdje u bg-u da se kupe pristojni auto drzac i auto punjac (pozeljno 2A) za N2? Mislim na nesto iole kvalitetnije.

Nazad
Vrh Dno