Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

A ti imas vec sa telenora, ali hoces da prodas i uzmes ponovo? Vazno da se trguje, nije bitno da ima smisla, podrzavam :)

Uzecu ako naidje i neki note sa telenora, zbog garancije, nameravam da ga koristim bar godinu dana pa ipak..
ovaj cu onda prodati. A slucajno sam uzeo na brzinu, imao neki relativno poznanik sa kojim nesto nevezano za to trgujem i video i aj' da uzmem vise, posto ovi sa mreza nesto deficitarni po oglasima.

A ti imas vec sa telenora, ali hoces da prodas i uzmes ponovo? Vazno da se trguje, nije bitno da ima smisla, podrzavam :)

Uzecu ako naidje i neki note sa telenora, zbog garancije, nameravam da ga koristim bar godinu dana pa ipak..
ovaj cu onda prodati. A slucajno sam uzeo na brzinu, imao neki relativno poznanik sa kojim nesto nevezano za to trgujem i video i aj' da uzmem vise, posto ovi sa mreza nesto deficitarni po oglasima.

Ma vidis da ne znam sta pricam :d Nego sam se uzeleo da se uzelim telefona x)

Aj srecan Bozic svima :)

Drugari, ne vidim u zadnjih par strana da pričate o romovima. Zanima me stock 4.1.2. Koji preporučujete da stavim sa samfirmwarea, radije unbranded i druga stvar, jel i na note 2 u novim romovima ide i novi bootloader kao i na s3 pa ne može da se sakrije prčkanje u slučaju nošenja u servis?

Poslednja izmena:
Ma kakav stock skidaj neki krsteni kuvani I uzivaj. Moja preporuka criskelo rom v4 I samo ta verzija je sampion sto se tice baterije brzine I stabilnosti. Ostali romovi mi se nisu bas pokazali I pravom svetlu.

Drugari, ne vidim u zadnjih par strana da pričate o romovima. Zanima me stock 4.1.2. Koji preporučujete da stavim sa samfirmwarea, radije unbranded i druga stvar, jel i na note 2 u novim romovima ide i novi bootloader kao i na s3 pa ne može da se sakrije prčkanje u slučaju nošenja u servis?

Ja sam ubacio francuski stock rom. Ne znam za to da ne moze da se resetuje, mislim da na xda sve moze :D

Oce da zakuca i zaglupi ponekad, a dobijam i FC na par aplikacija i multiview se neretko pobuni i nece da otvori :/ A jednom mi toliko zaglupio telefon da kad ga otklucas homescreeenovi sami od sebe se vrte u krug :d Morao sam restart mob da se sredi

Ja sam ubacio francuski stock rom. Ne znam za to da ne moze da se resetuje, mislim da na xda sve moze :D

Ne moze ako se ubaci novi bootloader. To je novo sto je Samsung smislio, jer izgleda puca deo para na popravke na koje je uvek kriv iako ne moze da dokaze. Sad triangle away ne pomaze ako se stavi novi bootloader. Ubacice i na note2 samo mozda u 4.2 verziji...

Ne moze ako se ubaci novi bootloader. To je novo sto je Samsung smislio, jer izgleda puca deo para na popravke na koje je uvek kriv iako ne moze da dokaze. Sad triangle away ne pomaze ako se stavi novi bootloader. Ubacice i na note2 samo mozda u 4.2 verziji...

Lisice..ja to nisam nigde naleteo da pise. Al svakako mislim da ce i to da skemba neko sa xda :D Znaci, vise da ne stavljam stock romove? Sad cu da vidim da shljapim ovaj criskelo i cao. Ako me ne bude mrzelo :d

I da pitam: kako moze da se vrati opcija da ima i vajber kad se ide u share via?

Ovo za viber I meni smeta. Ne znam zasto su ovo izbacili?

Ne razumem sta ovo znaci? Ako je rutovan i otkljucavan telefon, ne moze da se vrati sve na fabricko stanje kako bi se ostvarila garancija?

Za sada jos imate fore (Note2), ali kad izbace novi bootloader da bi presao na novi sistem tipa 4.2 nece raditi triangle away. Koliko god puta flesovao stock rom i stock kernel stajace flash counter 1. Na S3 mozes i na starom bootloaderu da ostanes, ali pitanje je da li ce moci novi sistem da radi lepo na starom bootloader-u.

Ne razumem sta ovo znaci? Ako je rutovan i otkljucavan telefon, ne moze da se vrati sve na fabricko stanje kako bi se ostvarila garancija?

E baš to. Ranije to i nije bio problem, 1.mogao si da vratiš na fabričko stanje, 2. Nisu se kvarili tj crkavali telefoni

Znači da turim neki 4.1.2 stock bez bojazni od crvenog "!" ako ga sutra rutujem? A?

Poslednja izmena:
Kako ste zadovoljni sa zvucnikom na Note II? Da li je isti (krs) kao na G III?

Zvučnik je stvarno odličan, glasan i ne "zveči" kada se pojača.

Ljudi poceli da mi se gube widgeti pa ekranu I ikonice da se premestaju. Malo malo pa kad upalim ekran vidim razbacane po slobodnoj volji. Jel neko zna sta moze biti problem?

A kleo sam se u njega ;)
Salim se dobar je neodustajem,resetovao sam ga I sad je ok evo malo rezultata posle skoro 2 dana
3ygu8a8a.jpg
qu7avasa.jpg
vyju7upu.jpg

Koliko je komplikovano naci pravi unlock code za otkljucavanje na netu, jel pokusavao neko uopste?

Pa tako je i uradjeno. Ali citam sad po XDA da je poceo i Note 2 da crkava kao i S3, odjednom. Zbog garancije, jer valjda ako je rutovan onaj binary counter ili neki vec counter (nisam bas u materiji preterano) ostaje 1.

Pa ako crkne da ne moze da se upali, onda valjda oni ne mogu da vide sta pise? Ukoliko moze da se upali, uvek moze da se uflashuje fabrikante i da se sredi counter.

Pa tako je i uradjeno. Ali citam sad po XDA da je poceo i Note 2 da crkava kao i S3, odjednom. Zbog garancije, jer valjda ako je rutovan onaj binary counter ili neki vec counter (nisam bas u materiji preterano) ostaje 1.
Ako telefon rikne, nema Boga da oni vide sta si ti imao, makar i counter bio na 1001
Pa ako crkne da ne moze da se upali, onda valjda oni ne mogu da vide sta pise? Ukoliko moze da se upali, uvek moze da se uflashuje fabrikante i da se sredi counter.

Upravo ovo. Jos uvek nemate novi bootloader na Note2 i mozes da fleskas stock i da odradis triangle away i to je to.

@djilkosh_ns

Moze da ne rikne skroz i da moze samo da se udje u download mod i ako vide uzvicnik ili custom rom nece ti priznati garanciju

Kada je semi brickovan uredjaj uvek moze da se sredi nesto. Mada, ako vec rutujes i ubacujes sve i svasta, lepo odradi reset dok ti je zdrav telefon i nemas sta da brines. koga mrzi to da uradi (kao mene sto mrzi), posle nek se snalazi x)

Dakle, odmah reset counter i nema sta da se razmislja.

s obzirom da na ovom telefonu svaki rom leti ja sam ostavio official i rootovao exynos abusom :) imam ono sto mi treba i counter je na 0. e sad - ne znam do kada ce se moci koristiti exynos abuse na note 2.

Nazad
Vrh Dno