Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Pa dobro, onda je sve ok :)

Ipak nije to to, zeznuo sam sa pa nisam promenio path sa interne na externu. Ipak su losiji rezultati a kartica je Transcend class 10 od 16GB

Screenshot_2012-12-09-02-45-31.png

Onda su ovi rezultati zapanjujući.

ure7a9yv.jpg

A data 16gb class 10, race na sa dx.com

Za proveru brzine kartice se koresti baterija testova sa fajlovima različitih veličina. Veliki fajlovi imaju najveću brzinu čitanja/pisanja...

'Bem li ga... ova kartica je u pitanju.

Ipak se one njihove specifikacije mogu okaciti macki o rep... Zato se i kartice oznacavaju po klasama. Class 6 garantuje minimalnu brzinu upisa od 6MB/s a citanje varira. Moja Patriot Class10 32GB ima write speed od nekih 12MB/s ako se dobro secam.
Bilo mi cudno samo onih 48mb/s posto nemoze da bude toliko write a kartice se valjda klasiraju po write brzini a ne read.

Poslednja izmena:
Super izum. Verujem da mnogim kao ni meni gaming na touch screenu neodgovara.
Ja na touch screenu jedino mogu da igram igre koje su pravljene bas za touch screen kao sto su where's my water, angry birds, bubble shot...

Probao sam pomocu sixaxis i ps3 gamepada da igram igrice tipa nova3,batman koje ne podrzavaju gamepad I utisak je sjajan. Ekipa koja je napravila sixasis apk je odradila vrhunski posao. Nema sta ne moze da se podesi I prilagodi touch ekranima osim igrica koje traze multi touch po celom ekranu. Ima da se skine vec podesem maping al naravno moze se I sam podesiti po zelji. Ko ima ps3 gamepad obavezno nek proba. Nadam se da ce vremenom ubogi gameloft i ostali ubaciti podrsku za gamepad.
Ps. Gta vice city izgleda bolesno dobro :p

Kako vama radi olovka pod uglom. Meni nesto pocela da kaci od zid olovke? Mislim na onaj pokretni deo. Kao da ne klizi vec zapinje.

Onaj pokretni deo se krece kroz cilindar ili rupu na olovci. E sad kod mene malo kaci I zapinje od zid te rupe ili cilindra :rolleyes:

Kako ste generalno zadovoljni olovkom,osetljivoscu,preciznoscu?Vidim da se Hunder zali na olovku,nadam se da to nije veci problem.

Zar nije bilo nesto da ima puno problema sa olovkom? Mislim da je neko dao i link na xda kako resiti taj isti problem raslapanjem olovke.

Onaj pokretni deo se krece kroz cilindar ili rupu na olovci. E sad kod mene malo kaci I zapinje od zid te rupe ili cilindra :rolleyes:

Ne znam, nisam primetio nista cudno, a koristim je dosta..

Bas sam zadovoljan olovcicom, precizna, lepo lezi u ruci, itd. Samo nisam zadovoljan kada radis quick command da posaljes nekom sms, treba mu po 5 sekundi da otvori

@pablo- verovatno sam ja kacio, ko bi drugi :d
Problem je kad nekom dosje labav vrh pa kliktje po okrenu bez da dodirnes. Onda se samo dotegne i sve ok.

Poslednja izmena:
Zar nije bilo nesto da ima puno problema sa olovkom? Mislim da je neko dao i link na xda kako resiti taj isti problem raslapanjem olovke.

Ma to je vezano za osetljivost posto u samoj olovci ispod dugmeta imaju potenciometri koji se steluju. Ovaj sto ja imam ne nadjoh. Nije nesto strasno al bojim se da ne preraste u nepopravljiv problem.

Ladno mi upao mikron od truna koji je blokirao olovku. Stavio masinsko ulje na vrh I posle duvanja kroz dugmence izasao napolje. E ne mogu da verujem sit se sam sa sobom ismejah :)

Pablo je na ovoj strani citirao hunderov post sa prethodne strane za to ;)

A evo i baterije (3G juce ceo dan skoro i data on, a u selu los signal, 40% osvetljenje)

2012-12-10-12-59-48.png

2012-12-10-12-59-40.png

Poslednja izmena:
Jutros zvao samsung servis cisto da se raspitam za cenu olovke u slucaju da se sagubi ili pokvari cena prava sitnica 3000din.

Kod mene isto. Koliko god ga mucio u proseku 6h screen on. A drzim sve popaljeno. Na sgs3 sam jedva izvlacio 3.5h sa istim koristenjem.

Mene samo nervira sto se baterija previse trosi u standby-u. Npr preko noci mi potrosi 8-12% umesto 1-2% koliko bi trebalo.

Mene samo nervira sto se baterija previse trosi u standby-u. Npr preko noci mi potrosi 8-12% umesto 1-2% koliko bi trebalo.

Nesto ti radi u pozadini instaliraj neki ram manager pa ga stavi da ti gasi sve cim se ekran ugasi. I na 8h ti skine 2% :)

Nemam tih problema. Jel si koristio google now i te stvarcice? On locira i pamti gde ides i pise sve koliko si gde bio i sta ti ja znam. Ugasi te servise i bice valjda ok. Sad sam drugi put napunio mob do 100% pa cu da vidim veceras da li ce da mi potrosi oko 10% ili ne, pa javljam.

Poslednja izmena:
Pogledaj da nemas kakav glupi widget pa ti budi telefon vise nego sto treba

Мене занима колико имате слободне RAM меморије???
Мени се чини да андроид колико год меморије да имате (512,768,1024,2048) увек срче бар 80%.

Мене занима колико имате слободне RAM меморије???
Мени се чини да андроид колико год меморије да имате (512,768,1024,2048) увек срче бар 80%.

Meni u proseku slobodno 600mb a android je zahtevniji od windowsa. Na ovoj masini bi mogao I win7 32bit da sljaka ko lud. A dobro ima vremena da se popravi posto je sve bolji I bolji a mi cemo ubrzo imati octo procesore 4gb rama ...

Ja sam ovo resio tako sto sam root-ovao telefon i onda u Avast firewall-u odredio koja aplikacija/service moze na net, a koja ne. Od tada tokom noci ode po koji procenat, uz "ukljucen" wifi.

Posto na ovom telefonu sve zivo hoce na net po sopstvenoj zelji. :)

Poslednja izmena:
Ja nocu uglavnom gasim net, isti mi djavo da vidim sve kad upalim ujutru net i kad mi radi celu noc.

Sto se tice rama, meni od 1.75GB zauzeto 1.6 :d Android ce da napuni ram koliko god moze bez obzira na kolicinu. Zato brze otvara aplikacije jer ostaju u memoriji, ne pokrecu se iznova. I da, u cemu je fora da kad radis quick command i napises komandu da posaljes sms jednoj osobi, ceka se i do 5s da otvori nakon sto prepozna komandu :/

Jel neko probao ovaj 4.1.2 u bilo kojoj izvedbi?

Naleteo sam na Net-u, pa da podelim sa vama.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1355226681462.jpg
    uploadfromtaptalk1355226681462.jpg
    50.3 KB · Pregleda: 213
Vrh Dno