Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Treba videti kako ce se ponasati stock sa ulaskom u imenik/sms/galeriju nakon mesec dana intezivnog koriscenja.

Treba videti kako ce se ponasati stock sa ulaskom u imenik/sms/galeriju nakon mesec dana intezivnog koriscenja.

Pa moze da bude samo bolje nega na s3, drug fura stock s3 vec 4 meseca i sve radi lepo. Ako je veliki problem nekom 800ms, onda ***. Znam samo da su n7000 i n7100 dupe i oko kad govorimo o uzivanju dok se koristi. Velika razlika.

Najbolji case za Note je onaj sa "pesak" teksturama pozadi, lakse mozes da balansiras "tepsiju" u jednoj ruci. Silikonski case ostavljaju fleke na telefonu na 30+, a na izvlacenje iz koznog cegera ne mogu ni da zamislim:) Meni pre neki dan stigao ovakav, mnogo jeftini od Rock-a, a gotovo slicnog kvaliteta. Lepo naleze, lak i ne povecava dimenzije telefona.

Pogledajte prilog 101991

Uf ala je dobra ova plava :eek: jel pokriva ceo tel mislim gornje i donje ivice ili samo levo i desno i ledja ? Posto prodas ?:rolleyes:

Sto je potrebno mesec dana. Vidi se to vec na pocetku. Postoji lag al nista sto toliko moze smetati.Svega 1-1.5s . Galerija ima problem prvi put dok sve lepo ocita posle nema laga. Malo stucne al nista strasno.Na starom note1 sam u nekim situacijama morao da cekam 3+s

Uf ala je dobra ova plava :eek: jel pokriva ceo tel mislim gornje i donje ivice ili samo levo i desno i ledja ? Posto prodas ?:rolleyes:

Samo sa strane, nije na prodaju:) Ako se pojavi ChanChun ponovo narucujem sigurno za sebe, nije problem da narucim vise.

Samo sa strane, nije na prodaju:) Ako se pojavi ChanChun ponovo narucujem sigurno za sebe, nije problem da narucim vise.

Uff steta ne volim te sto ne pokrivaju ceo tel obavezno ga izgrebem na tim mestima koji nisu zasticeni . Steta a svidja mi se bas i boja i utegnutost :eek:

Koliko ti je trebalo vremena da dobiješ futrole sa aliexpresa?

35 dana do Bg. Ove sto sam narucio za Lisabon stigle za 17 dana. Sa DX.com isto, za Lis stigle za 22 dana, za Bg proslo 40 i dalje cekam. Nema pravila.

@BozicBata
Naravno, ionako ima popust na 10 komada ;)

Poslednja izmena:
Sto je potrebno mesec dana. Vidi se to vec na pocetku. Postoji lag al nista sto toliko moze smetati.Svega 1-1.5s . Galerija ima problem prvi put dok sve lepo ocita posle nema laga. Malo stucne al nista strasno.Na starom note1 sam u nekim situacijama morao da cekam 3+s

Fora je sto sa aosp nema ni jedne sekunde. Probah note2 stock i ima prezivljiv lagic, ako se vremenom ne povecava - super. Medjutim, ni note2 stock rom ne moze prismrdeti aosp-u na note1 po odzivu i brzini a kamoli kako tek radi aosp na note2. Ne mogu da verujem da taj lagic tw nije izbegao ni u jb.. Bio bi hit da google izbaci fon sa tom velicinom ekrana.

Fora je sto sa aosp nema ni jedne sekunde. Probah note2 stock i ima prezivljiv lagic, ako se vremenom ne povecava - super. Medjutim, ni note2 stock rom ne moze prismrdeti aosp-u na note1 po odzivu i brzini a kamoli kako tek radi aosp na note2. Ne mogu da verujem da taj lagic tw nije izbegao ni u jb.. Bio bi hit da google izbaci fon sa tom velicinom ekrana.

Da a sa aosp zaboravi na snote I sve ono zbog cega sam I kupio tel. Da imam sgs3 rado bi se odrekao TW ovako *** meni toliko ne smeta. Stari note je bio ubica sto se tice laga

Hm...ja sam nesto nacuo da 1080p ide opusteno ali ne preko Samsung plejera, tj. ovog koji dolazi uz njega, nego neki drugi. Možda sam pogrešno čuo doduše ko će ga znati...
BSPlayer pušta bez problema 1080p sa DTS zvukom, a pošto sam formatirao microSD karticu kao exFAT, mogu i da iskopiram veće fajlove od 4 GB na nju. Trenutno mi je jedini problem što BSPlayer izgleda neće da premotava u velikim fajlovima, tako da mogu samo da gledam film od početka do kraja...
BSPlayer takođe pušta i 10bit enkodirane video fajlove, čisto ako neko voli da gleda anime da zna :)

Poslednja izmena:
BSPlayer pušta bez problema 1080p sa DTS zvukom, a pošto sam formatirao microSD karticu kao exFAT, mogu i da iskopiram veće fajlove od 4 GB na nju. Trenutno mi je jedini problem što BSPlayer izgleda neće da premotava u velikim fajlovima, tako da mogu samo da gledam film od početka do kraja...
BSPlayer takođe pušta i 10bit enkodirane video fajlove, čisto ako neko voli da gleda anime da zna :)

Koju microSD imas?

Samsung 32 GB class 6, deklarisanu na 48 MB/s.

'Bem li ga... ova kartica je u pitanju.

Mislim da nema potrebe da se otvara posebna tema. A ni ja nisam upoznat da je izasao Garmin.

I da pitam: jel ima neko od vas sa Rootovanim mobom da je probao da menja dpi? Na koliko i kojom metodom?

Ocemo da otvaramo temu za navigaciju na N2. IGO Primo i Garmin za Android ?

Po mom mišljenju dok postoji iGO u Srbiji je sve ostalo nepotrebno.

Uzgred, uspeo sam da instaliram Maps u kojem radi i navigacija. Probao par puta po Bg kad znam kuda idem i dosta greši. I dok ne srede TTS na srpskom realno neupotrebljivo. Mada znajući Google - obećava.

Ajde kaci tu bateriju da vidimo kako si ga ti mucio :)

@hunder- ono fabricko punjenje mi jos traje. Sa njim imam 19h ukljucen mob i 4 i po s on i jos 13%[/QUOTE]

Ja sam juce prvi put sa 0% napunio do 100%. Preko dan traje baterija, imam 30ak posto, oko 4i po h s on, 3g data on mi bio juce od 8 do 1 ukljucen, posle toga 3G i wifi sve do sad (i preko noci), ekran na 100% juce bio i vecim delom danas, tako da sam ja zaprepascen koliko je baterija dobra, a kazu da sve legne na svoje mesto nakon par punjenja i bude jos bolje. Gde ces bolje :D

Nazad
Vrh Dno