Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Ajde nek mi neko objasni cemu ovo na mobilnim telefonima koji vecina ima stock rom I naravno isti hardware. Zar ne treba da bude isti rezultat svima. Razumem da se budzenjem moze dobiti bolji skor al cemu sve to???

Hunder jesi li kupio neku dobru futrolu?Video sam u Telenoru Puro platnenu futrolicu,koja je sa unutrasnje strane odlicno odradjena,cena je 1600.

Nisam jos.Dobio sam uz njega silikonsku papucu pa ga obuvam kad idem napolje,da ne nazebe :).Videcu jos ovih dana trazim nesto kozno a da ne kosta boga oca.
Hunder jesi li kupio neku dobru futrolu?Video sam u Telenoru Puro platnenu futrolicu,koja je sa unutrasnje strane odlicno odradjena,cena je 1600.

Predjoh 400km danas, ali je konacno tu, 5 dana nakon sto je telenor pustio u prodaju :D

20121206_182829.jpg

20121206_203016.jpg :d

Zakljucan je na telenor, ne radi ona fora sa ulazenjem u service menu (pise da nije available il tako nesto). Sad radim root, pa da probam galaxy unlock, pise da je radjeno na n2. Izasao me dok sam otisao preko 500e (480e bi da sam ziveo u NS).

vidim na ms da ga neko prodaje sa telenora i pise radi na svim mrezama,mozda je korsitio tvoje resenje.Javi da li si ga otkljucao.

UNLOCK: kako uspesno otkljucati note 2 sa telenora :D

Prvo, naravno, telefon mora da se rutuje, skinite toolkit iz ove, vec linkovane, teme:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1923956

Pratite video uputstvo iz posta broj 4 sa linka. Za svaki slucaj nakon roota odradite NAND backup i EFS backup. Lako je cela procedura root-a i backup-a, samo pratite uporedo sa video snimkom. Nemojte da zaboravite da ugasite ODIN kada zavrsi da bi toolkit mogao da nastavi svoj posao. Kad sve to zavrsite, skinite ovaj program:

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1278774&d=1345769517

i uspesno otkljucajte telefon. Molim vas da ukoliko imate 2.5$ na paypal accountu, donirajte coveku jer je stvarno car. Videcu da nekako dobavim i da ga bar castim za pivo. Zasluzio je.

Nema na cemu ,)

Shatroghistro pa gde si ga uzeo kada si presao 400 km? ;)
I nasao si sivi,extra.
Javi prve svoje utiske :)

Tako je, u ns, tj kod ns :)

A za utiske, nema sta da dodam, sve stoji sto je vec receno. Zmaj. Baterija se bas sporo prazni :D

Ne bi me cudilo da sam to bio ja postavio oglas za drugara :D
Jesi li ga kupio preko mob sveta i broje je bio 061318...
NEk te dobro sluzi tel ;)

Verovatno je to on, sad nemam broj da proverim, na staroj sim je. U svakom slucaju, *******t veliki, kako me zeznuo kad smo dosli, jos uvek osecam posledice x)

Krivo mi bilo samo sto nisam mogao da skoknem do centra ns jer su se nekako pobrkale garancije pa sam morao u borchu kod lika koji je kupio pre mene note pa da zamenimo. Ko zna kad cu ponovo na gore, al ***. Botno da je sad sve ok. I stvarno, sivi mnogo bolje izgleda zbog ove teksture. Beli je previse plain.

ahahahha ako je *******t onda je 100% on :d
Ja sam hteo da uzmem jedan pa da koristim ali sam odustao , nekako mi je prevelik tel jer sam jos uvek na iPhone ...

Jeste preveliki da se koristi kao primarni fon ako ti je shaka omanja. Mislim na to da opusteno koristis dok hodas a da ti ne ispadne. Meni da su duzi prsti malo bilo bi idealno, ovako sam na granici :)

I da, ime mu je na D tako da sad znamo o kome pricamo :) Rekao mi je da si ti kupio ovaj mob i da je za tebe prodavao, al nbtn. Ovaj pre mene prodao za 470 liku iz borche, a ja iz kga za 480, sto juznije to tuznije, taj fazon? :d

Bitno da sam zavrsio s kupovinom i bataljujem sa oglasima do daljnjeg. Poz ga i reci mu da sve ok sa garancijama :)

Pa nek je sa srecom da te dugo sluzi. Vidi okaci koliko baterija traje da uporedimo malo :)

Shatroghistro odakle on nabavlja telefone t.j Note 2,i kakvu garanciju daje-radnu po dogovoru ili pravu garanciju od 12 ili 24 meseca?

Koji bre black clipping ja ga ne vidim ni u najmanjim tragovima. Nego da se osvrnem na gaming. Batmen I nova 3 rade dosta bolje nego na sgs3 tecnije I pravo zadovoljstvo na ovolikom ekranu. Jes da ne preferiram ovo cesto igranje al lepo je pojedincima natrljati nos :D

Prvo, naravno, telefon mora da se rutuje, skinite toolkit iz ove, vec linkovane, teme:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1923956

Pratite video uputstvo iz posta broj 4 sa linka. Za svaki slucaj nakon roota odradite NAND backup i EFS backup. Lako je cela procedura root-a i backup-a, samo pratite uporedo sa video snimkom. Nemojte da zaboravite da ugasite ODIN kada zavrsi da bi toolkit mogao da nastavi svoj posao. Kad sve to zavrsite, skinite ovaj program:

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1278774&d=1345769517

i uspesno otkljucajte telefon. Molim vas da ukoliko imate 2.5$ na paypal accountu, donirajte coveku jer je stvarno car. Videcu da nekako dobavim i da ga bar castim za pivo. Zasluzio je.

Nema na cemu ,)

Hvala na korisnom odgovoru.

Kako ce biti sa garancijom ako se vraca otkljucan telefon da li neko u samsung servisu obraca paznju na to.

Zakljucas ponovo, flashujes fabricki rom i cao. Pod uslovom da i mozes da upalis mob, onda ti je svejedno x)

Koga zanima multimedija,malo zanimljivog dogadjanja na tom polju.
http://xbmc.org/download/
I dalje nije podrzan HW mod al 720p zvace kao lud sa sve dts zvukom koji ima opciju da ide preko hdmi(konacno).
1080p i dalje misaona recenica al mozda ubace uskoro i neku akceleraciju

Jel ima neko mozda od ponosnih vlasnika Note 2, OTG kabl da proba da li funkcionise, da ne kupujem za dzabe ;)

Hm...ja sam nesto nacuo da 1080p ide opusteno ali ne preko Samsung plejera, tj. ovog koji dolazi uz njega, nego neki drugi. Možda sam pogrešno čuo doduše ko će ga znati...

Radi ko je rekao da ne radi al preko xbmc nece,jos uvek.
Samo ne postoji valjan player(tj ne postoji uopste)koji ce da prebaci zvuk ne kompresovan na av risiver preko hdmi izlaza
Mozda previse trazim od ovog ipak TELEFONA :)
Hm...ja sam nesto nacuo da 1080p ide opusteno ali ne preko Samsung plejera, tj. ovog koji dolazi uz njega, nego neki drugi. Možda sam pogrešno čuo doduše ko će ga znati...

Nisam jos.Dobio sam uz njega silikonsku papucu pa ga obuvam kad idem napolje,da ne nazebe :).Videcu jos ovih dana trazim nesto kozno a da ne kosta boga oca.

Najbolji case za Note je onaj sa "pesak" teksturama pozadi, lakse mozes da balansiras "tepsiju" u jednoj ruci. Silikonski case ostavljaju fleke na telefonu na 30+, a na izvlacenje iz koznog cegera ne mogu ni da zamislim:) Meni pre neki dan stigao ovakav, mnogo jeftini od Rock-a, a gotovo slicnog kvaliteta. Lepo naleze, lak i ne povecava dimenzije telefona.

CAM00020.jpg

Aliexpress, free shipping 5.40e. Hteo sam da narucim jos al izgleda da je lik povukao proizvode. Imalo je u crnoj i u sivoj boji. Znam da Teracell nudi slicne, ali su ocajnog kvaliteta, imaju lufta i ne nalezu lepo.

2.png 1.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno