Šta je novo?

Samsung ML-1670. Kakav je?

• Začetnik teme Deleted member 30833
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 30833

Guest
Vidim da košta negde oko 50€ pa da pitam ako je neko video kako štampa da li je zadovoljan kvalitetom štampe, koliko može da odštampa sa fabričkim tonerom, koliko košta u BG-u punjenje tonera (i čipovanje) itd?

Za te pare odlican. Po meni prvi Samsung koji posle reciklaže ima kvalitet kao HP. Ako si spreman da daš malo više para uzmi HP 1102. Ako ne nećeš pogrešiti ni sa ovim modelom.

Ja ne delim dobro iskustvo. Prvi koji sam dobio je vukao strafte, drugi vuce ceo siv papir... I to sve out of the box.

Ljudi dajte pomagajte!

Na netu sam našao mnogo modela

Samsung ML-1670
Samsung ML-1675
Epson M1400
Canon LBP-6000
HP P1102
i još mnogo modela ali ne znam za šta da se odlučim.

Čitam forume i ima mnogo različitih mišljenja. Jedni kažu da je jedan štampač vrh, drugi da je krš, trećem štampa extra, četvrtom nikako, petom štampač stalno ide po servisima... :)

Koji je trenutno best buy laserski štampač malih dimenzija (da štampa normalno) kome može da se puni toner?

HP1020 E sad problem je sto ih mozes naci samo polovne,mislim da ih ne proizvode vise. Ja sam pazario moj pre par nedelja i prezadovoljan sam pogotovu sto se izuzetno isplati reciklaza tonera je 1000 din tako da samo stavis i uzivas.

Mislim da je P1102 najbolji izbor i ja planiram da ga kupim uskoro...

Koliko bi mogao da uzmem za ovaj štampač, star je 4.5 godine ali je fabrički zapakovan tj. nikada nije korišćen?!

PRocene su zabranjene na forumu.

Nisam znao. Izvinjavam se.

Vrh Dno