Vince Carter je napisao(la):Koga zanima, to je oznaka na 8. mestu u prilozenom pdf-u.
Aca je napisao(la):Koristim je neko vreme i nije losa.Ne hvale je dzabe svuda po svetu, a kod nas i ne postoji bolja memorija.
![]()
aha je napisao(la):samo jedno pitanje: da li Samsung pise samo na chipovima ili stoji neka nalepnica, na kojoj pise samsung tj. da ona pravi MEMORIJU, a ne samo chipove?
silverglider je napisao(la):Manja vest; danas je Samsung 256MB DDR333 pojeftinio ovde za 5€.
Vince Carter je napisao(la):Kazu ljudi na stranim forumima u vezi Samsunga, da su starije 'C' serije mnogo bolje za overklok od novih 'D' serija. Koga zanima, to je oznaka na 8. mestu u prilozenom pdf-u. Cisto da prijavim sta sam video...
p.s. kod NCPa nema tog 'problema'![]()
aha je napisao(la):hm. poshto mi je otpala varijanta za istu gde bih mogao da je ispazarim po nekoj razumnoj ceni? imam ponudu za Kingmaxa (DDR333) za nekih 80 EU, ali ja hocu extremni OC. ajde u zdravlje
Aponen je napisao(la):Kada smo vec kod (ne)razumnih cena i ekstremnog overkloka, koliko kod nas kosta, recimo 256 MB Samsung-a?
:wave;
Aca je napisao(la):95€ original Samsung.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari