Šta je novo?

Samsung LE32D400

Misko78

Čuven
Učlanjen(a)
03.05.2004
Poena
675
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5 12600K + Corsair 115i Elite Capellix
Matična ploča
MSI PRO Z690-P DDR4
RAM
Kingston Fury Renegade RGB 3200 4x16GB
GPU
Gigabyte Aorus Master 3080
Storage
Kingston KC3000 + WDC-WD120EFBX
Zvuk
Onboard
PSU
Corsair HX750
Kućište
Phantex P600S
Monitor
IIyama G-Master GB2770QSU
Miš & tastatura
Razer Basilisk Ultimate + Corsair K70 RGB MK2 LP
Laptop
Macbook Pro M3
Mobilni telefon
Iphone 15
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Hoću da kupim ovaj TV za spavaću sobu. Čuo sam da mo
e da se otključa a imam par pitanja:

1. U koji se model otključava i kako?
2. Da li tako otključan može da pušta mkv?

Taj model ne moze da pusta mkv, kako se otkljucava to zna sigurno neko strucniji. Ja iz prve ruke mogu da ti kazem svoje utiske posto sam pazario le32d450. On bez problema otkljucava sve formate, do sada sam pustio preko 100 filmova i nisam imao nijedan problem(mkv, divx, xvid,mp4). Da budem iskren nije mi pustao neke klipove wmv format.. Posto su ova dva modela slicna, da ne kazem identicna bolje kupi ovaj drugi da izbegnes otkljucavanja, osim ako naravno ne planiras da spajas sa racunarom. Moje zemerke su sto se na fimlmovima preko usb, ponekad javljaju zaostale senke, i sto ne moze da se pauzira film, prebaci na tv i opet vrati (ili ja barem jos nisam otkrio kako)...

Ček' nisam te razumeo, ne može da pušta MKV čak ni kada je otljučan?

Što se tiče otključavanja našao sam na ES pa ako nekome zatreba:

Korak 1. Ugasiš tv.
Korak 2. Pritisneš na daljinskom po redu info menu mute power tipke (proći će par sekundi dok se ne pojavi meni).
Korak 3. Na ekranu se pojavi meni kao na slici sa navedenog linka (još jednom hvala za link Grujici). Pojavi se option i onda pritisneš OK.
Korak 4. Pojaviće se meni sa modelom tv-a (treba da piše model D400)
Korak 5. Ideš levo ili desno dok ne nađeš model U5005 (kod mene je bilo levo) i njega ostaviš.
Korak 6. Pritisneš Return i ugasiš TV.
Korak 7. Upališ ponovo TV. Ubaciš USB sa nekim filmom. Gledaš i uživaš.

Lose sam se izrayzio. mislio sam ovako neotkljucan ne pusta, pokusavao sam u prodavnici.. E sada kada se otkljuca svi kazu da moze ,ja ne mogu da tvrdim. Pitanje je kada otkljucas kako se ponasa. To kazem na osnovu mog modela, za kog mogu da tvrdim da pusta sve.. Kazem to zbog toga sto npr, moj drug je u segedinu pazario neki lg, ne znam tacno koji model, ali je bio duplo skuplji od samsunga d450. Uglavno milion opcija, led, mkv, hd, bla bla, bla.. Dosao kuci testirao par filmova, i pusta svako treci mkv, neki hoce neki nece, nema pravila...
KO ce ga znati.

Lose sam se izrayzio. mislio sam ovako neotkljucan ne pusta, pokusavao sam u prodavnici.. E sada kada se otkljuca svi kazu da moze ,ja ne mogu da tvrdim. Pitanje je kada otkljucas kako se ponasa. .

OK sad se razumemo ;), Upravo zbog toga i pitam, svi kažu da može ali niko živi da potvrdi.

Evo ja da potvrdim, radi sve kako treba. Kupio sam ga danas za spavaću sobu, odradio otključavanje kao na uputstvu, ubacuo flešku sa mkv filmom i titlom i radi besprekorno. Za 260e koliko me je koštao sam super zadovoljan.

@Misko78
Fala brate za ovaj info...imam ovaj TV u decijoj sobi ,otkljucao sam ga za pola minute po ovom uputstvu,sve radi,mkv,titlovi,mp4 snimci sa fona....samo,gde je PAUSE,ne mogu da provalim..?

LOL nisam ni provalio da nema || dugme. Sad vidim po uputstvima da je daljinac drugačiji i da nema dugmiće za upravljanje videom. Probaću sa logitech univerzalcem koji ću da programirm na neki model koji ima video podršku pa da vidim da li uopšte radi ili ne

Sve sam uradio kako pise.. I samo je tv poblesaveo kada sam ga ponovo ukljucio. Naopako slika, malo boja i slicno. Sta sada :) Pozdrav

Uradi sve isto ali izaberi D400, nije mi jasno kako ti ne radi pošto sam otključao moj i još jedan komad drugaru bez ikakvih problema.

Evo ja da potvrdim, radi sve kako treba. Kupio sam ga danas za spavaću sobu, odradio otključavanje kao na uputstvu, ubacuo flešku sa mkv filmom i titlom i radi besprekorno. Za 260e koliko me je koštao sam super zadovoljan.

Jel si kupio nov za 260 e i ako jesi gde ? hvala

Kupio sam nov preko Andora sa KP.

Uzgred probao sam da setujem Logy Harmony na model D450 i radi pauza. Tako da ko hoće pauzu neka nabavi univerzalac ili upravljač za D450, D550...

Vrh Dno