Šta je novo?

Samsung LE32C530 problem sa titlovima

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
Prvo ne mogu uopste da nadjem opciju za titlove u menijima cak i kad je pusten film pa preko tools nema nista sem podesavanje slike i zvuka.
Drugi i veci problem sto nece da prikaze slova č ć umesto toga pise ae !
Sta je problem?
firmware je T-MSX5DEUC-2010.1

Uh,i ja sam juce uzeo ovaj tv.Firmare je isti.Nece da cita mkv,nema nasih slova.Skinuo sam novi firmware,stavio na flash ali nece nista tv da odradi,kaze da nedostaju datoteke.Sta da radim?

ovaj je iz Madjarske po extra ceni tamo, ali sam provali sta gde je kvaka, pa sa Usb kada se pusta ima taj meni a titlove gde se bira velicina i region, ali iz mreze pravi taj problem, ali mislim da je to do programa koji sam stavio jer mi je Samsungov program bagovit nece da odskenira sve sto mu dam pa sam stavio Winld Media Server koji je super jos samo da vidim da li treba u njemu staviti neka podesavanja za c.euro.
Inace Samsungov panel je Type 32A6AFOC cena nema bolje 350e 18.03.2011.

pravac prodavnica i reklamacija, pusta znaci svaki mkv 720p, 1080 xvid, divx bas sve kao sto u specifikaciji pise.

Zamenio sam tv i problem je resen.

Poslednja izmena:
Danas je stigao novi firmware, navedeno nije nista znacajno ali se uvek nadam da ubace i noviji codec kad vec izbacuju firmware
promene u T-TDT5DEUC-1024.1 :
. Watching ''picture'' on media play error with new s/w of I-phone/I-pad.
. Update the energy requirement for Australia
. Improve PDP 4 Series 50'' (U2P Module) Reddish picture(Red dot) issue
. Blinking picture while watching DTV signal for Baltic Countries

Da ne otvaram novu temu a ne znam da li je vec negde odgovoreno, da li postoji opcija "safe remove usb"? Ili moze da se cupa na zivo!?

prebacis na tv program i cupas na zivo

Uzeo i ja danas tv i utisci su izuzetni SVe preporuke!!

Jel moze neko da mi kaze gde se podesava autoadjust? Da li ima dugmence koje to regulishe ili? Ja nisam nasao.
Problem sa nepodesenom slikom se manifestuje samo pri pri HDMI izvoru (dakle, kada je TV u vezi sa racunarom).

Na koji HDMI port si povezao komp? HDMI 1 ti je dizajniran za PC ulaz i kod njega bi trebala odmah slika da ti bude raširena onako kako treba. Imaj na umu da će neke opcije biti zaključane u PC modu, to je savršeno normalno. Inače, opcija koju ti tražiš, ako ti ubuduće zatreba, zove se Screen fit i možeš je naći preko dugmeta P.SIZE na daljinskom, ili iz Picture options sekcije u meniju.

Na koji HDMI port si povezao komp? HDMI 1 ti je dizajniran za PC ulaz i kod njega bi trebala odmah slika da ti bude raširena onako kako treba. Imaj na umu da će neke opcije biti zaključane u PC modu, to je savršeno normalno. Inače, opcija koju ti tražiš, ako ti ubuduće zatreba, zove se Screen fit i možeš je naći preko dugmeta P.SIZE na daljinskom, ili iz Picture options sekcije u meniju.

Hvala, provericu. Neam pojma na koji port je povezan, ucinilo mi se da ima samo 1x HDMI. Inace TV je od drugara. Nabacio sam mu iz Win wina za 37k sa nekim popustom za studente (best buy).

Samo da javim da kada se prebaci na HDMI-1 (bio je povezan prvo na hdmi3), picture auto adjustment i dalje ne radi. Mora rucno da se odradi sa opcijom u P.size. U svakom slucaju hvala Gizmoru jos jednom :)

Vrh Dno