Šta je novo?

Samsung LE-37A551 - iskustva

I dalje je HR773...pristalica Pioneer DVD playera u meni ga je oslovila kao kantu :) ako je ono 13k dinara, nadjes nekoga da mu prodas za 10k i budes srecan kao kuche..

I dalje je HR773...pristalica Pioneer DVD playera u meni ga je oslovila kao kantu :) ako je ono 13k dinara, nadjes nekoga da mu prodas za 10k i budes srecan kao kuche..

Otkud znam, meni dvd recorder zvuci kao korisna stvar tako da ga ne bih prodavao.
Jel si ti 100% siguran da jos daju to kao poklon, posto se ta akcija zavrsila u oktobru.

Otkud znam, meni dvd recorder zvuci kao korisna stvar tako da ga ne bih prodavao.
Jel si ti 100% siguran da jos daju to kao poklon, posto se ta akcija zavrsila u oktobru.

E onda' nemoj da me drzis za rec, posto sam se ja orijentisao prema sajtu..jedino ako su na pocetnoj strani ostavili da stoji akcija a da je odavno prosla..

To sto kazes za DVD da je korisna stvar - kapiram te, nego sam zapoceo ovaj topic sa ciljem da LCD koristim kao monitor na racunaru, tako da me ne interesuje ni jedan DVD osim ovog u racunaru, pa sam se istog momenta poneo mislju prodaje istog :D

Hvala na odgovoru. Zvao sam ih i dalje im je aktuelna cena za Samsung LE40A656 od 89.999 dinara, za razliku od Tehno marketa koji je vec podiga cene na preko 100.000 dinara :(
Odoh, da se ne predomisle.

Da, na zalost ja sam obigrao sve radnje ovde pomenute u potrazi za necim oko 50.000k dinara a da valja (40" ili bar 37" sa boljim karakteristikama).

Na kraju, morao sam da se zadovoljim sa Samsungom LE-32A431 koji, ruku na srce, za 36k dinara ispade povoljno resenje za spavacu sobu. Sta reci, cene su otisle prilicno gore, dolar skace euro skace i tako to... a nama pritisak...

Hajde jos jednu pomoc u vezi samsung panela.Kod nas (mkd)samsung serije 5 imamo nekoliko modela 40le551;552p3;557;558;536 i kod svih modela sam primetio da sa strane gde pise koji je panel jedino je na 557 pisalo SS05 pa vec opisanom prije izgleda mi kao da ima s-pva(kvalitetniji panel).Jesam li u pravu i dali se isplati ova kupnja jer su cene ove serije 5 slicne pa ako se odlucim za ovog dali ce biti ok kupnja jer je razlika u ceni sa 656 oko 300eur.Ako ga netko vec ima moze li preneti iskustva sa njim i gde mogu naci nesto vise o njemu(recimo reviewe,firmware,kalibracije..).Hvala svakom odgovoru jer ce mi puno pomocu u vezi kupnje novog tv-a.

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo 558 sa SS05 panelom. Mana: ima malo cloudinga koji se primeti kada se TV gleda u potpunom mraku. Na ostalo se ne žalim (za sada ;)). Ako možeš pogledaj u radnji kakva mu je crna (prebaciš na bilo koji ulaz koji nije u upotrebi), mada tamo uglavnom nije totalni mrak :)
Malo kraći review imaš na http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40a559p-le40a556p-20080618120.htm

Hvala na odgovoru.Koliko sam razumeo to znaci da i ovaj 557 ima s-pva panel i reci mi iz svog iskustva jeli bi ga opet uzeo kad bi sada kupovao tv jer sam za sada zastao na ovom tv-u .I jos jedno podpitanje koja je razlika izmedgu ovih tv-a 557;558 i sta znace dodatci 557p2 i 558p3Hvala i pozdrav

Razlika je u dizajnu.
Da li bih ga opet uzeo? Alternativa je bila jedino Panasonic plazma 720p, međutim pošto TV program kao pojavu jako malo pratim, i na TV gledam samo ono što je sa kompa pušteno, uzet je LCD. Da li sam se prešao, ne znam, presudio je odnos (cena + full hd) / kvalitet :)

Vrh Dno