Šta je novo?

samsung lcd poludeo....

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
prvo su poceli problemi sa mrezom, sve sporije i sporije poceo da se pali, da bi paralelno sa tim pocele i cudne smetnje na ekranu......
mrze sredjena, kaze majstor da je pomenjao elektrolite, i sad normalno pali. e sad, smetnje su i dalje ostale na slici, ali u mnogo manjoj meri. kad se upali tv, onda ima poprilicno smetnji, ali kako prodje 15tak minuta u radu, one se poprilicno smanje i ostanu samo na levoj strani ekrana.
primetio sam jos jednu cudnu pojavu, komp zakacen preko vga kabla na njega, provrtim izvore slike na daljinskom, onda na tv slici, gornja polovina ekrana odjednom postane skroz normalna, a donja tamna i sa smetnjama.... ako ga ugasim i upalim, onda opet se vrati na smetnje sa leve strane ekrana.... provrtim izvore slike, onda opet onako.....
kacim neke slike ekrana, pa ako neko ima ideju.....
hvala

Prilozi

• DSC_0005[1].jpg
    DSC_0005[1].jpg
    617.6 KB · Pregleda: 88
  • DSC_0001[1].jpg
    DSC_0001[1].jpg
    478.1 KB · Pregleda: 107
  • DSC_0002[1].jpg
    DSC_0002[1].jpg
    366.4 KB · Pregleda: 70
  • DSC_0003[1].jpg
    DSC_0003[1].jpg
    486.8 KB · Pregleda: 72
  • DSC_0004[1].jpg
    DSC_0004[1].jpg
    450.7 KB · Pregleda: 80
slika gde je studio b, je kad je tek upaljen tv, posle 15tak minuta, dosta smetnji sa donje i desne strane nestanu....

Meni lici da je panel riknuo, nosi ga kod tog majstora sto ti je menjao kondenzatore da vidis sta ce sad da ti kaze :D

pa pre nego ih je menjao je jos vise smetnji bilo......

jel neko zna neki dobar servis za lcd tv u bgd, gde bih mogao da ga odnesem?
hvala

Bg elektronik je zvanični samsungov servis. Probaj kod njih.

Ja sam na mom tv menjao elektrolite u bg elektronic, ali mi je nemalo nakon toga opet vrisnuo lcd, i na kraju mi je za duplo manje para sredio tv, jedan serviser koji se ranije bavio tv servisom, sa napomenom da je umesto onih koji su bili stavio neke jace komponente, evo 2 godina tv radi bez problema.... Kada sam hteo da gledam, morao sam da ga zagrejem fenom.... kada se upali radi bez problema....

Nazad
Vrh Dno