Šta je novo?

samsung lcd 26c350 pitanje....

provokator

Cenjen
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poena
180
trazim vec par nedelja na netu i nigde nisam nasao odgovor da li ovaj moj lcd moze da otkljuca movie player posto imam usb ali samo za slike i mp3?????iskreno se nadam da postoji caka a ako ima da ce me neko uputiti od vas........hvala u napred......

Svako modifikovanje servisnog menija radis na sopstvenu odgovornost.

If you have LE26C350/LE32C350 then
Firmware T-MSX5DEUC-2005.4
1. Tv on Standby.
2. Go to Service Menu by pushing INFO-MENU-MUTE-POWER
on remote control. (If this doesn't work try MUTE-1-8-2-POWER)
3. Put in USB HDD/flash formated to FAT32.
4. In service menu go to Control - Hotel Option and click on
Clone TV to USB, then if this done, push on remote control to return.
5. Enter to Option and change Model to LC450. Then go to back.
6. Enter to Control - Config Option and change
HDMI to 1 and Headphone to 0
(You have now again voice on your TV)
6. Restart your TV.

Firmware 2005.4 u zavisnosti da li imas trenutno MSX5DEUC ili TDT5DEUC ( pogledas u servisnom meniju koji imas trenutno) mozes naci ovde http://www.samsung.com/uk/consumer/...XXU/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support

hvala puno na upustvu ali moracu da nadjem nekog ko je vican ovome da uradi umesto mene jer sam ja totalni laik i mislio sam da je lakse........plus malo me strah sada jer mi je tv kupljen u junu ove godine sto znaci da imam garanciju 2,5 godine na njega......

eh zaboravio sam da dodam i ovo,pogledao sam u meniju lcd-a i pise mi da mi je verzija softvera sledeca

T-TDT5DEUC-1013.1

koji bi sad trebao softver da stavim na flash da bih dobio player????......posle ovoga da li cu imati srpski jezik u meniju???

Poslednja izmena:
Gde ima da se skine taj Firmware T-MSX5DEUC-2005.4? Nema ga nigde na samsungovom sajtu.

Vrh Dno