Šta je novo?

Samsung KS8000 TV

Taj se vodi kod nas pod nazivom KS7002.

US..........EU...........SR
KS9500 = KS9000 = KS9002
KS9000 = KS8000 = KS8002
KS8000 = KS7000 = KS7002

Ja isto gledam taj model ali sam odustao za sad posto kazu da svi sem KS9002 imaju ovaj problem:

Ako ti to ne smeta uzimaj, posto kazu da je slika fenomenalna i podrska za HDR mu je neverovatno dobra.

Kazu da svi imaju taj problem sem 9002, ljudi su vracali i isto im se desavalo.

I meni je bio prioritet do pre par dana, ali nikako ne zelim da dajem za nesto 1500 eura pa da mi se raspadne.

Evo ovo je od juce.

Hi there, new forum member here. I am interested in this model k7000 in a 60 or 65 inch version. Can I ask does anyone know just how widespread this is or have the latest developed versions of this model off of the production line ironed this problem out?

Calm the back its attached with a sort of industrial glue. In any case u can attach back. Also behind its empety nothing happen if separate the back

Imas citavu temu ovde, vredi procitati.
https://www.avforums.com/threads/samsung-ks7000-ue55ks7000-uhd-4k-tv-review.2032989/

Poslednja izmena:
Tv je brutalan ali brate u pravu je covek, za te pare kupi dva dobra koja ce ostati citava :-D

Sent from my E2003 using Tapatalk

Hm zar je Moguće da ima toliku falinku...

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Pazi ljudi kupuju ovaj tv kao secer :D posto je tv jako dobar za gaming, hdr, filmove....slika je jednostavno fenomenalna, a to sto zadnji deo otpada to izgleda nikom ne smeta :D.
Ja sam prosle nedelje isao da vidim ovaj tv i bilo je da cu ga uzeti ovih dana ali posle kad sam video da se zadnji deo odvaja posto nema sarafe, jednostavno sam odustao, sad cekam sledecu godinu i nadam se da ce pasti cena 55KS9002 pa da uzmem to.

Edit:

Sto se tice samsunga ja bi ti preporucio ovaj tv:

http://www.eponuda.com/4k-ultra-hd-...zakrivljeni-4k-ultra-hd-televizor-cena-352480

Drugar ga je uzeo pre jedno mesec dana, slika je isto fenomenalna, hdr10, ima i 3d koji je jako dobar, ps4 pro isto super radi na njemu....ne znam za sta tacno uzimas pa zato nabrajam :D.
Ima 10bitni panel, 120hz, hdmi 2.0.....
Jedini problem koji ima ovaj tv je firmware posto sa trenutnim nije podrzan netflix hdr, a kazu da verovatno ni nece, tako da za to ces morati preko nekog playera da resavas.

Poslednja izmena:
I ja planiram da uzmem 49KS7002, ne smeta mi nešto naročito to što se poklopac odvaja, taj deo je prema zidu i neću ga gledati. Ekran je glavni i u istraživanju po netu nisam našao bolji TV u tom nekom cenovnom rangu od 1000-1300e a da je model za 2016. Druga stvar je što mi je TV u skroz mračnoj sobi i zato tražim da ima VA panel, tako da su LG i Sony otpali jer imaju IPS a još su i lošije ocenjeni od Samsunga. Panasonic DX750 je skuplji a lošiji, realno nemam nekog izbora, to što svi hvale kvalitet prikaza na KS7000 završava priču.

jel ta ks8000 serija quantum dot panel ili ima vise modela?

To odvajanje poklopca rešava garancija?
Zanimljiv mi je taj 55KS7002.

Mislim, da li su ovlašćeni servisi dobili proceduru trajnog rešavanja ovog problema.
Svaki dan čitam kako samsung povlači raznorazne uređaje ,od veš mašina do mobilnih telefona,pa su valjda i za ovaj nabubrelo prekipeli poklopac našli neku đurinu kućnu čaroliju[emoji2]

Poslednja izmena:
Pa za sad ne, jedino da ga zalepis lepkom :D kako je i onaj lik rekao, a i pitanje koliko je to efikasno.
Samsung ce predstaviti nove tv sad u junuaru na cesu https://www.ces.tech/ , tako da ce tesko da se zezaju sa ovim.

Uzmete onu gumenu đuntu sa drškom za otpušavanje slivnika.Odmerite dužinu drške od poklopca tv-a do zida,isečete drveno đržalje,gumenu đuntu vakumirate na poklopac od TV-a i držalje poduprete uz zid u vodoravnom položaju.
Bolje i to nego da se sam zapali.Jxxxxxo Samsung.
Pozdrav od Đure[emoji2]

Poslednja izmena:
Ljudi koja ****** da 1000 evra da ga lepi lepkom neću biti ta, meni tv treba za simulacije pošto sam poludio za tim...

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno