Šta je novo?

Samsung j5 2017 vs Huawei Honor 8 lite

poske1

Cenjen
Učlanjen(a)
01.08.2014
Poena
170
Doslo vreme da se produzuje ugovor u ViP-u pa me interesuje koji telefon od ova dva u naslovu. Molim utiske da se lakse odlucim.

Ako mozes jos koji dinar da se nategnes J7 2k17 Koristim ga vec neko vreme i telefon je za svaku preporuku u svakom pogledu. Mislim da je za razliku u novcu izmedju j5 i j7 mnogo bolja kupovina j7

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

Btw, u kuci imam i honor 8 lite, solidan telefon, neces pogresiti. J5/J7 su sveziji telefoni, mozes se nadati nekim apdejtima, bolji ekran...

Poslednja izmena:
Honor 8 lite.

Ako možeš, dodaj još novca za J7 (2017), odličan model i bolji od J5 (2017) i Honor 8 lite.
Ako pak dodavanje novca nije opcija, onda J5 (2017).

Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk

Bolji je po bateriji, tu prednost AoD smanjuje jer crpi vise od Led notifikacije na Honoru i razlika je u displeju. Ako neko vise voli Amoled i to je onda prednost.

Sve u svemu 15-20e je max doplate od H8l na J7 2017, s obzirom da H8l ima bolji chipset, led notifikaciju i bolji dizajn.

Baterija na J7 je tako dobra da se taj AOD ni ne oseti. Ja ne ispustam telefon iz ruke, retko sam bio ispod 6,7 sot-a i celodnevnog koriscenja.

Iznenadila me tema. Po mom misljenju honor nema u ovom poredjenju sta da trazi.
Meni crkao telefon u garanciji i treba da dobijem novi pa se razmisljam izmedju honor 9 i j7 (2017), pa sam ipak malo blizi j7. A tek h8 i to lite verzija. Mislim da nema sta da razmisljas i uzmi samsunga

Iznenadila me tema. Po mom misljenju honor nema u ovom poredjenju sta da trazi.
Meni crkao telefon u garanciji i treba da dobijem novi pa se razmisljam izmedju honor 9 i j7 (2017), pa sam ipak malo blizi j7. A tek h8 i to lite verzija. Mislim da nema sta da razmisljas i uzmi samsunga
Čekaj honor9 i j717 i ti uzmeš samsung? Zezaš jel da?[emoji1]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Honor 8 je masina za J7, Honor 9 je avion sa J7 :D

Čekaj honor9 i j717 i ti uzmeš samsung? Zezaš jel da?[emoji1]

Naravno da ne zezam. Znam da bio h9 trebalo da bude jaci ali nakon malo baratanja sa oba malo sam blizi j7. Veci displej, robusniji, metalni, bolji zvuk, ima slot za mem karticu (sto h9 nema ako koristis dual sim). Jos nisam odlucio ali sam zbog ovoga sto sam naveo blizi j7 2017.

J7 2017 ima 16GB memorije, H9 ima 64GB.
Osim ako ne planiras kupovinu kartice od 128GB ili vise, u tom poredjenju Honor moze samo bolji da bude jer ima 4 puta vise flash memorije.

Honor 9 je i neuporedivo lepsi po dizajnu.
Chipset, kamere i ram su van poredjenja.

Poslednja izmena:
Pa pazi tvoje pare tvoja stvar, ali to jednostavno nisu telefoni iz iste klase. Da na tom H9 pise samsung kostao bi sa tim specifikacijama 500€.

Nazalost glupi telenor nema vise j7 2017 u ponudi, kazu razgrabili se ko alva. Tako da cu dobiti honor 9. Ako neko hoce da se menja neka mi posalje pp. Znaci menjam huawei 9 iz telenora za J7 2017 bez ikakve doplate. Naravno, da je isto garancija od operatera i neotpakovan. Dobicu ga do kraja nedelje.

Da li si ti svestan da najjeftiniji Honor 9 kosta 390e na KP, i da je to dobra cena za njega, a da najjeftiniji J7 2017 kosta 215e, i da je to takodje dobra cena za njega.

Bacices 175 evra niz vodu?

Evo, ja se javljam, odmah kupujem J7 na oglasima i menjamo se krajem nedelje :D
:wall:

Sarcasm off:

Jednostavno prodaj telefon i uzmi J7 sa oglasa, nemoj da bacas pare :D

Poslednja izmena:
Mora biti u legalnoj garanciji, jer je u pitanju paket za pravna lica. Znam i ja, nisam blesav ali sam pretrazio kupujem prodajem i nisam nasao nijedan J7 2017 koji se tako prodaje.
Inace najniza cena koju sam ja naso je 275 evra i to bez legalne garancije.

Mora biti u legalnoj garanciji, jer je u pitanju paket za pravna lica. Znam i ja, nisam blesav ali sam pretrazio kupujem prodajem i nisam nasao nijedan J7 2017 koji se tako prodaje.
Inace najniza cena koju sam ja naso je 275 evra i to bez legalne garancije.
Ovo neki trol [emoji23]

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Ovo neki trol [emoji23]

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Dakle stvarno ne mogu da razumem ovakve komentare. Ja nudim zamenu jer smatram da je to realna vrednost a vi kazete trol. Cim vam se ne svidja nesto i kad neko napadne svetinju huaweia vi samo znate da k...ate. Pregledajte moje postove u raznim temama na ovom forumu i vidite od kada sam na njemu pa onda tako nesto govorite..
Svi ste puni price da je h9 neuporedivo bolji od J7 a kad nudim zamenu niko da se javi. Evo ponovo nudim h9 za j7 2017. Oba telefona (moj i taj za koji menjam) treba da budu neotpakovana i sa validnom garancijom od dve godine. Bez ikakve doplate.
Smatram da su ovo u najmanju ruku dva podjednaka aparata i da svaki ima prednosti i mane, a meni konkretno vise odgovara j7.

Ja imam J7 2k17 i ne bih ga menjao za honor 9 iako znam da je telefon jaci i bolji po specifikacijama. Sto je najcrnje, za max godinu dana cena J7 2k17 i H9 ce se izjednaciti kao polovni. Hua nikada ne moze biti u cenovnom rangu sa samsungom(nisam fanboy samsunga bas naprotiv) ali nije poenta samo narokati smekersko staklo na telefon i dve kamere, vec je veoma bitno i razvijati softver azurno. Hua me je sa mate7 uverila da nije sposobna to uradi. Odustali su od svog prvog flagship-a bukvalno cim je izasao na trziste. A o sumanutom izlazenju novih modela bolje da ne pricam. Mislim da ni oni vise ne znaju koje modele imaju na trzistu...

P10+ kosta skoro kao s8+
Da li su ta dva telefona uporediva uopste? Mozemo mrzeti samsung ali s8 serija je svemirski brod za P10 seriju barem po izgledu.

P.S. Kada sam kupio Mate 7 svi su ga ovde nazivali kinesko djubre a sada se kunu u isti taj brend. Marketing je cudo. [emoji1]

Poslednja izmena:
Nece se nikad izjednaciti cena, kao sto sada nije izjednacena cena za Honor 8 i J7 2016.

Sto se tice azuriranja, trenutno su Samsung i Huawei tu negde, cak je Huawei bolji.
J7 2016 ne znam da li je jos dobio Nougat, ako jeste, dobio je ovih dana, a P9 Lite, mid-range uredjaj koji izasao isto kad i J7 2016, je dobio odavno.

Poslednja izmena:
Vrh Dno