Šta je novo?

Samsung internet @TV

CoATheGreat

Cenjen
Učlanjen(a)
19.05.2010
Poena
151
Povezao sam SamsungB650 na internet. I ima podrsku za gledanje youtube i neku vremensku prognozu. Medjutim, taj softver koji je u TV-u ne omogucava mi da kod onih klipova koji su u HD rezoluciji da odaberem, kao sto mogu misem iz pregledaca na kompjuteru da odaberem maksimalnu rezoluciju, nego klip pusta u slabijoj rezoluciji. Da li neki noviji sofver postoji koji omogucava da se sa TV-a odabere gledanje klipa u HD?

Poslednja izmena:
Mislio sam da je tako, posto opcija za biranje rezolucije u ovom Samsungovom softveru ne postoji, nego zanima, me posto nisam uspeo da pronadjem da li ja manuelno mogu da izvrsim nadogradnju ili se to automatski odradi kod tih softvera? Posto sam pronasao nesto u podesavanjima za internet u meniju TV-a gde je datum sa poslednjim apdejtom, ali ne postoji nigde opcija da probam da nadogradim...

Postavio si isto pitanje na 5 tema u isto vreme. Da li mislis da ce zbog toga neko ranije da ti odgovori?

Stavi Holandiju kao zemlju i radice ti.

Postavio si isto pitanje na 5 tema u isto vreme. Da li mislis da ce zbog toga neko ranije da ti odgovori?

Stavi Holandiju kao zemlju i radice ti.

Promenio sam zemlju (Holandija) ali i dalje nema konekcije na [email protected] sam i jezik holandski ali bez efekta.Poruka koja mi se javlja prilikom ručnog podešavanja parametara (IP i ostalog) ukazuje na mrežne parametre koji nisu u redu.Da li da skinem sa neta update za ovaj TV ?
p.s.Izvinjavam se svima koji su iziritirani postavljanjem mog pitanja na više foruma.Nov sam na forumu i greška je ne namerna.Zahvaljujem se svima na razumevanju.Problem koji sam naveo je nešto što ne mogu da rešim već duže vreme.

29. septembra izašao je novi firmware za samsung TV, skinuo sam ga sa zvaničnog sajta, pročitao uputstvo, uradio sve isto i ne vredi. Kad treba da pronađe fajlove za instalaciju TV ne uspeva. Napiše mi da na USB-u nije našao fajlove za nadogradnju firmwarea. Pomagajte... Zna li neko šta je u pitanju?

Izgleda da je ipak nešto bilo loše na sajtu jer je sad uspela nadogradnja sa ovim najnovijim od 5. oktobra. Sad ima više mogućnosti na internet TV, verovatno podržava i više video i audio fajlova. Ali u youtube plejeru još uvek nema mogućnosti da izaberete full HD

Poslednja izmena:
moze li se naknadno nekim updateo ubaciti opcija internet@tv u LE32C550?

Vrh Dno