Šta je novo?

Samsung INFUSE 4G

Seraph

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
18.08.2008
Poena
380
500x_samsunginfuseside.jpg

- 4.5-inch Super AMOLED
- 1,2ghz Hummingbird
- 2.2 android
- 2 kamere, 8mpx i 1,3mpx
- 720p video recording​

e sad moram da bacim po koji svoj komentar
izgleda da nece biti dualcore telefona u 2011. koliko se ocekivalo.
po meni ekran je preogroman za mobilni uredjaj.
ocekivao sam mozda vise od nove generacije amoleda, ispada da ovaj osim velicine se i ne razlikuje nesto bitno od starijeg brata -50 percent more sub-pixels for better contrast and readability outside under sunlight - vecini korisnika ovo ne znaci puno osim ako bas neko nije zapeo da gleda film/cita knjigu na suncu.
just my 2 cents ,)

Ne znam sta si ocekivao. Kao i kod racunara i kod mobilnih telefona drasticna poboljsanja i primena novih tehnologija ide jako usporeno. To je normalna pojava.

pa niste valjda ocekivali i5 u 2011 :d sve nove tehnologije ce svi oni lepo naplatiti :) a i bolje da ide polako,i ovo danas je preterano :p

Jel ovo izashlo ili tek treba?

Solesoslav, primetio sam da ti nemas najmanju predstavu koji telefon zelis da uzmes :) . Ovo je model za americko trziste, nece uopste biti dostupan nama.

kako neće biti DC telefona kad je onaj LG već pred početkom prodaje. mada ovaj izgleda hebitačno

JAO HOCE LI SE ODRECI VISHE TOG ogavnog samsung touchwiz-a... :/

pa 90% na ovom forumu ljudi koji poseduju/su posedovali galaxy S (ukljucujuci i mene) su menjali na launcher pro ili stock android....

boze,nek stave taj PURE android UI,idu na zivce :/

btw, nije los fon,standard...

Solesoslav, primetio sam da ti nemas najmanju predstavu koji telefon zelis da uzmes :) . Ovo je model za americko trziste, nece uopste biti dostupan nama.
Tu si u pravu :)
Za ovaj pitam samo ovako, da vidim Samsungov odgovor Tegra 2 SoC-u.

Poslednja izmena:
Temaa stara jako dugo, samo me interesuje sledeca, pa ako neko odgovori super.. Da li je ovaj telefon radi najnormalnije na nasim mrezama, tj sa nasim SIM karticama??? da ne otvaram novu..

Nemam ga, ili po specifikaciji bi trebalo da radi bez problema

Radice 3G sigurno na 2100MHz. Za 2G sacekaj nekoga ko zna tacno, Podrzava 900 MHz, a nase mreze rade na toj i na 1800, tako da bi trebalo da radi

Ma znam i ja za 3G da hoce, samo je pitanje 2G, a nzm ni da li ga uopste i ima neko.. Planiram da ga kupim prvenstveno zbog dijagonale, posto je meni licno 4 malo na mom galaxy S-u, najvise sam za 5, ali i 4.5 moze da posluzi i to tek kako, nasao sam na ebay-u ima za 250-300e, zavisi da li nov ili koriscen.. Nzm kakav je ovako, jel vredi za te pare??

Ma radice.. Ja sam imao Vibrant a oba podrzavaju iste frekvencije

Vrh Dno