"Predvidjen za upotrebu kod najbrzih racunara na trzistu, high-performance business racunara, multimedijalnih platformi i gaming sistema.* " OOOO BOOOOOOOZEEEE, napravishe od obichnog caviara alien technology...ako su 250gb i 400 na istom broju obrtaja, oba SATA2 i sa istom kesh memorijom, onda ti se brzina nece razlikovati (ili ti to jednostavno neces moci da osetish), a taj zivopisni opis jednostavno zaboravi...on znachi da ih jednostavno imaju mnogo na lageru i rado bi ih uturili...kupi taj od 250 i za 800-900 dinara kupi 35 dvd diskova....i eto, imash 400 GB 😀
Ja imam WD, caviar SE, 80gb ATA i srecan sam...kroz ruke mi je proshlo 20 pokvarenih maxtora (shto mojih, shto od prijatelja kojim treba poslednje izvlachenje podataka)...maxtor nikad vishe...
Nisam imao iskustva sa samsungom, ali od kada su se pojavili (pre nekih 4-5 godina) svi koji su imali su mi rekli da su ultra tihi...ako ti je to bitno, onda ga uzmi...na benchu se forsira seagate, verovatno ne bez razloga 🙂
U principu, sve ti je to isto tu i tamo, jedino shto ti se moze desiti je shkart primerak...