Šta je novo?

Samsung ili ViewSonic

d1arsenovski

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2009
Poena
310
Koj monitor je bolje da uzmem, Samsung 2243nw ili ViewSonic va2226w?
Cena je tu negde, VS ima dvi a samsung ne. Ostale specifikacije su iste. Jedino sto samsung ima manji razmak izmedju pixela (ili tako nesto), 0.24mm a VS 0.28mm.
I da, VS nema celih 22'' vec 21.6''.

ViewSonic ima 0 bad pixel garanciju, po meni je samo to dovoljan razlog da se odlučiš :D DVI daje oštriji prikaz i bolje opcije skaliranja u igrama. Za te pare razmisli i o BENQ E2200HDA.

Poslednja izmena:
VS daje garanciju na 0 mrtvih piksela, ali to ti kod nas nece pomoci jer ocigledno nasi distributeri nemaju dobar dogovor sa njima pa tak posle nekoliko mrtvih piksela hoci da ti zamene monitor. I pored toga ti preporucujm VS. :)

VS daje garanciju na 0 mrtvih piksela, ali to ti kod nas nece pomoci jer ocigledno nasi distributeri nemaju dobar dogovor sa njima pa tak posle nekoliko mrtvih piksela hoci da ti zamene monitor. I pored toga ti preporucujm VS. :)

Koliko sam ja upoznat, garancija i kod nas vazi na 0 mrtvih piksela. Mozda se neka maloprodaja "pravi pametna" pa nece da prihvati takav monitor, ali koliko znam, uvoznik ne pravi problem oko toga jer se i obavezao na takvu garanciju ako radi uvoz Viewsonica.

Koliko znam, uvoznik je Pakom, a oni kazu da garancije nije na 0 pixela. Ali najvecio je fazon sto ja, svuda na netu gde sam video da je garancija na 0 pixela, sam takodje i video da pise da to vazi samo za odredjene zemlje medju kojima mi nismo bili.

Nazad
Vrh Dno