Kako da ubacim mk6 updejt na zadnji Saletov neat?
Ubačen stock 4.3 United Kingdom mj9(BTU).
Evo slika kako izgleda 4.3, poptuno drugi telefon, kao S4 što bi neko rekao a skoro je prodao S3 (izdajica):
https://www.dropbox.com/sh/x4yommpcbb4rwn2/uxBU7oH1d5
Svideo mi se 4.3, brže je sve, ali još bolje sa dopunom od 25MB poslednjeg OTA update na mk6. Prvo sam išao mj9(BTU) da bih dobio OTA update od 25MB za mk6. Detaljno kako je napisao član @jim9 kome se zahvaljujem u postu broj #12311.
Displej se konačno pali brže, AMIN! Skoro da su eliminisali lag u odnosu kako je bilo.
Evo SS na 4.3 i novog OTA od 25MB:
https://www.dropbox.com/sh/frtvyjh0oxu25hx/uOHoxEIiMd
Root ide bez problema, koristio sam CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar.
Valjda na osnovu UK verzije.To i čekam samo ima li Sale na osnovu čega da napravi taj Neat Lite?
To i čekam samo ima li Sale na osnovu čega da napravi taj Neat Lite?
Pa bolji je valjda ovaj open evrope sto se pojavio.
Napravio sam ovaj open Europe, dobro radi, stvarno. Trenutno je kod testera i verovatno će sutra biti online
Skoro sam kupio S3, polovan u garanciji, 100% original, proverio sam imei kod.
Imam par pitanja I misljenja.
Pre ovog telefona sam imao Wave S8500, pa cu neke stvari uporediti sa njim.
Ekran odlican Samoled objasnjava sto bi rekli klinci.
Video isto, mada bi mi vise odgovaralo 60fps na 720p nego 30fps ns 1080p al dobro.
E sad, kamera, fotografije su mi uvek nesto previse blede u smislu da ima previse bele svetlosti, kad slikam napolju. Doduse nisam previse eksperimentisao, podesavanja su na default.
Druga stvar, zvuk. Na 15/15 jacini se cuje kao na 2/3 kod Wave-a, jel ovaj telefon tisi po prirodi ? Zvuk sa slusalice je dovoljno jak, pricam za pesme preko plejera. Koristim neke Pioneer slusalice inear od 20e koje sam koristio i na proslom telefonu. Nisam probao original njegove, to cu sad.
Treca stvar, na fabrickom sam Androidu 4.1.2, sta dobijam prelskom na 4.3 ?
I poslednja stvar, jel mozete da napisete 10-tak najboljih programa/igara koje svaknedvno koristite, dakle nesto bss kvalitetno i upotrebljivo.
Btw, meni Ninja Fruit Slice secka na S3 i ima manjak frejmova nego na Wave-u, znam da je veci ekran I rexolucija al ipak je jaci S3 za dva jezgra, 400MHz i oko 750MB memorije.
Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari