Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Majkl, nismo se razumeli. Ja hocu da mi je slika na telefonu(ne treba mi tv), a da upravljam preko obicnog gamepad za pc.

Upravo ti je to covek opisao. Ako je u njegovom potpisu telefon spojen na tv to nema veze. Moze da radi i bez toga.

Ok, znaci otg.
A moze li pomoc za bookmarks.
Zanima me da li se preko tog kabla moze spojiti i usb flash pa da se pustaju filmovi sa njega

Može.

zna li neko gde se moze skinuti stock android system za s3? tj ne mislim sa touch wiz interfejsom, nego najcistiji android JB.

Hvala.. el mi mozes u kratkim crtama objasniti sta je ovo tacno sto skidam? tj video sam po netu cyanogen mod, ali sam uvek bio pod utiskom da je slican rom kao saletov ili bilo ciji drugi.

Skidas rom, treba da skines i ovo http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130812-signed.zip i to je to :)

Ides full wipe metodom, wipe data, wipe cache, wipe dalvik, format /system (obavezno), onda ides flash prvi fajl, taj rom, pa posle njega odmah i gapps i ides reboot i cekas i to je to kad boot-uje

ne, to su google aplikacije koje zbog legalnih *******cija nisu smele biti u romu.

pa stable je majku mu :)
ja sam se baš iznenadio kad sam video da su pre neki dan izašli stable za s2 i s3. koliko čujem na s2 odlično radi.

Pa da al me interesuje u koliko freejmova snima video i kakve fotke pravi ta kamera? :)

stavi ga pa nam reci? :D
neće biti fotke kao na TW romovima ***

Kad bih mogao da zbudzim kameru od tw na cm e to bi bilo extra :D

ubacio sam ga i kad udjem u opciju za video snimanje i podesavanja puca aplikacija.. sto se slika tice, super radi posao..
inace fon mi nikad ovako brzo nije radio :)

Cudo da kod mene na S2 radi, a na S3 da ne radi... Odradi ti clear data u aplikaciji ili google u sake i kuckaj zasto ne radi video snimanje, mozda treba nesto da se namesti.

U vezi punjenja telefona, stavio sam drugi kabli (od htc-a) jedno 3 puta se desilo kada sam ga zakacio da se puni da se ukljucio odmah ali 4 opet isti problem da li je sam punjac jer izgleda da kabli nije ili je nesto drugo? znam da sam dosadan ali da sam znao........ni lud ga ne bih uzeo, jer je ovo toliko frustrirajuce da nemam reci.

Ja instalirao sinoc CM 10.2 unoficial i super sljaka za sada. Radi sve stosam probao.
Nisam jos uvek siguran za bateriju, imam utisak da se brze trosi ali videcu ovih dana. Ono sto smem odmah da kazem je da fon leti. Oseca se razlika.

U vezi punjenja telefona, stavio sam drugi kabli (od htc-a) jedno 3 puta se desilo kada sam ga zakacio da se puni da se ukljucio odmah ali 4 opet isti problem da li je sam punjac jer izgleda da kabli nije ili je nesto drugo? znam da sam dosadan ali da sam znao........ni lud ga ne bih uzeo, jer je ovo toliko frustrirajuce da nemam reci.

Jesi dosadan covece.

-Zamenis USB kabal - radi znači bilo je do kabla. Ne radi i dalje znači nije do kabla.
-Uzmeš drugi punjač - radi znači bilo je do punjača. Ne radi i dalje nije do punjača.
-treća i poslednja solucija zašto ti nepuni dobro telefon je to da ti je oštećen micro usb port na telefonu.

Jesi dosadan covece.

-Zamenis USB kabal - radi znači bilo je do kabla. Ne radi i dalje znači nije do kabla.
-Uzmeš drugi punjač - radi znači bilo je do punjača. Ne radi i dalje nije do punjača.
-treća i poslednja solucija zašto ti nepuni dobro telefon je to da ti je oštećen micro usb port na telefonu.

Jesam brate dosadan sam slazem se sa tobom, ali morao sam da zakukam izlude me.

" full wipe/format system"

Sta podrazumeva ovo?

U Philz touch 5 ima: Wipe data/ Factory reset, Wipe cache partition, u advanced Wipe dalvik cache.

Za format system -> Mounts and Storage / foramt /system ?

Hvala unapred.

Kad uradis format system obrisaces ceo ROM odnosno telefon nece moci da bootuje pre nego sto mu flashujes drugi rom.
Wipe data brise sve tvoje aplikacije i podesavanja ali nebrise internu memoriju i sd karticu tako da ti ostaju slike, muzika i sl.

A mislim da Philz ima opciju i wipe data -> wipe to install new rom i onda on sam pobrise sve sto treba a to je:
wipe /data
wipe /cache
wipe /dalvik cache
wipe /system.

Temasekov rom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109
Baterija definitivno nije toliko dobra kao na stock 4.1.2 romu tako da cu eksperimentisati i sa Temasekovim kernelima, kazu da bolje radi. Instaliracu neki veceras pa cemo videti kako se ponasa sledecih par dana.

Aha, fala ti. A reci mi jel kamera i kamkoder shljakaju normalno? :)

Nazad
Vrh Dno