Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Imam cudan problem, kada zovem zenin broj u mom telefonu se cuje da je jednom zazvonio u odmah nakon toga se prekine pozivanje. To je pocelo tako sto sam je zvao, pricali i u toku razgovora se prekinula veza, i od tad imam ovaj problem. na postpejdu sam, restartovali smo telefone, nisam slucajno dodat u crnu listu, sa drugog telefona je normalno zovem kao i druge brojeve sa mog telefona. Sta moze da bude problem?

To ti je neki znak sa nebesa :)

U njenom telefonu traži problem, mislim da nije do tvog.

Neka aplikacija u njenom fonu koja blokira pozive sa tvoj broja, mozda?

Jel se neko vracao na 4.1.2 sa 4.2.2. Jel samo flash zip iz cmw?

Da li je pogresno uraditi wipe data, cache i dalvik pri bilo kom prelasku sa 1roma na 2rom?

Naprotiv, al narod lenj :)
Još i /system da formatiraš i bombona :)

wipe battery nikada

za system zavisi koji recovery imaš, u CWMu je pod mounts and storage.
uglavnom prati uputstvo iz prvog posta u temi za svaki rom koji stavljaš i miran si.

Ako prelazis sa mg4 na bilo koji stariji gubis imei 100% nema greske :D

Onda sam na ME7 miran. Nedostaje mi 6h screen on

Cisto da znas da me7 ima stariji modem od mg4, da se ne zeznes tu, u koliko si na mg4 uopste.

To je mizeran procenat za clock...

Zagreje ti se više telefon = brže ti se isprazni baterija usled povišene temperature

Ne isplati se.

I9305, tj. LTE verzija sa 2 GB RAM-a hardverski nema FM radio. Je l' ovo tačno?

Igrao sam se malo sa kernelima u aromi i stavio onaj jkay framework+ neshto...i sada ne mogu da vratim stari izgled lockscreen-a i menija u settings.Kako to da uradim ?

Poslednja izmena:
Ne znam koliko nekome znaci FM radio, ja ga jos ni jednom nisam ukljucio, Tunein Radio je dobra zamena, a slusalice sam pre par nedelja samo isprobao i usput video da komande ne rade bas, svaka komanda je stisavala, tak kad je dva-tri puta stisnem odreaguje kako treba. Garanciji jos nije proslo 6 meseci pa sam zamenio, nove rade super. Isprobajte slusalice za svaki slucaj, moje su nove bile pa nisu radile kako treba.

Meni je potreban fm radio, slušam stanice koje nemaju striming, a želim i da budem u mogućnosti da slušam radio i kada nemam net. Što se mene tiče, nikada ne bih kupio telefon bez fm-a.

Ali eto na S4 nisu stavili FM radio, ne znam zasto... I ti sad ne bi preso na S4 zbog radija?

Meni je potreban fm radio, slušam stanice koje nemaju striming, a želim i da budem u mogućnosti da slušam radio i kada nemam net. Što se mene tiče, nikada ne bih kupio telefon bez fm-a.

7025d1351750023-latest-samsung-e1207-price-specification-pakistan-october-2012-130351111880952sz.jpg

^mean :)

Ali eto na S4 nisu stavili FM radio, ne znam zasto... I ti sad ne bi preso na S4 zbog radija?

Kao što rekoh, ta funkcija mi je neophodna. Neke druge su mi sporedne - rezolucija displeja, perfekcija u kameri, dizajn. Bitna mi je brzina, odziv, call quality, dobar gps, slušalice, dobra baterija, proširiva memorija donekle. S4 mini uopšte nije loš, ima sve što mi treba, čak i odgovarajuću veličinu displeja, jedina "mana" 1,5 GB ram-a. Trenutno imam trilemu - HTC One, XZ, ili OG, mada ima još par meni odgovarajućih modela u najavi-alcatel idol x, OG2...

Sada je pao neki update tezak oko 70mb. Ima li neko info sta je zapravo menjano, posto je jos uvek 4.1.2?

Pozz,svaki put kad mi stigne por ili nesto radim sa fonom stigne mi kao por u tabu da mogu kao neke igre da inst i skinem, a posto mi je odstiklirano u options da ne prihvata nista sto nije sa google playa, idem samo na 'clear'... da li postoji neki program/softver koji bi blokirao te aplikacije da mi stizu ili ih jednostavno ignorisati i brisati iz tab-a!!!

To je mizeran procenat za clock...
Zagreje ti se više telefon = brže ti se isprazni baterija usled povišene temperature
Ne isplati se.
Ja osjecam da je brzi nakon kloka i na nekom kernelu koji naravno nije stock...e sad mozda je to subjektivno pa zato i pitam za iskustva druge.
Na benchmark testu je nakon kloka skor svakako bolji ali jedno je test a drugo moze biti realno koriscenje.Nisam primijetio da mi je losije trajanje baterije nakon kloka.

Nazad
Vrh Dno