Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ne mogu da nadjem ovde a na xda ima da citam 10 dana.
Koji rom ima manje lag-a omega ili cm 10.1?
Da li mogu da whitelistujem calls-e nekako u omegi?

Ne mogu da verujem da ovakav hardver ovoliko laguje a na calls cekam po 5 sekundi.

Lepo kupis jkaya i nema laga nigde.

Pošalji neki link ka jkay. Nema ga na play store u.

Poslednja izmena:
Nasao ga preko tunnel bear. Zasto nece da mi prihvati karticu? Probao sam bosnu i hrvatsku. Da li mora i adresa iz te zemlje ili moze moja sa kartice?

jel ima/imao jos neko problema sa not enough storage space? vec desetak i vise dana dobijam ovu poruku, obrisao sam sigruno jedno 4-5 giga muzike/slika do sada i nista. u trenutku brisanja se kao sve sredi, ali posle dan, dva opet krene poruka not enough storage space.

rom je stock v4.1.2

ejh3iu.jpg

Ja sam imao takav problem. Greskom sam stavio da mi automatski instalira nove aplilacije na karticu. Kada sam iskljucio tu opcoju vise mi nije prijavljivao. Koristio sam Link2sd aplikaciju.

Imam neki cudan problem ako neko zna o cemu se radi? Koristim poslednji neat rom lite mc3. Google play mi radi samo kad je mobile data ukljucen, preko wifi a mi izbacuje da nema konekciju. Sve ostalo radi preko wifi a. Da li neko ima ideju ?
Hvala

Force stop + clear data za play store

Edit: Ako neće onda probaj neki drugi play store da flesujes ili da pushujes u system

Poslednja izmena:
Mislim da ovo nije loš rezultat :thumbup::D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1366486078512.jpg
    uploadfromtaptalk1366486078512.jpg
    53.4 KB · Pregleda: 174
  • uploadfromtaptalk1366486101792.jpg
    uploadfromtaptalk1366486101792.jpg
    70.3 KB · Pregleda: 177
Da li neko zna kako bi moglo da se downloaduje sa host sajtova na androidu, kao sto su npr. hotfile, uploaded, depositfiles, rapidshare i sl.?
Sa default browserom jedino skida sa zippyshare...

Download sa share sajtova je moguce samo preko opere mobile. Nijedan drugi browser nema tu mogucnost. Nju koristim za skidanje aplikacija sa "narodnog" marketa.

Poslednja izmena:
Kako ne može? Mislim da sam skidao sa hot-a neke stvari. Dajte link da probam.

Evo hot file sa default browserom.
nahu8uge.jpg

Sa kog sajta konkretno ne ide download?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1366488047175.jpg
    uploadfromtaptalk1366488047175.jpg
    63.5 KB · Pregleda: 110
Poslednja izmena:
Sa uploaded.net npr meni ne radi...

To je zbog smrdljivog flash-a ;-)

Hm, meni nece sa uploadeda nikako ni preko stock ni preko hroma, a nece ni deposit files, sacekam tajmer, ubacim sifru, i kad treba da downloaduje izbaci odmah complete **.html file
sa nekih hostova hoce, rekoh dal nema neki plugin ili downloader kao sto je ''jdownloader''

Hm, meni nece sa uploadeda nikako ni preko stock ni preko hroma, a nece ni deposit files, sacekam tajmer, ubacim sifru, i kad treba da downloaduje izbaci odmah complete **.html file
sa nekih hostova hoce, rekoh dal nema neki plugin ili downloader kao sto je ''jdownloader''

Samo preko Opere sa uploadeda

Sta instalirati

Do sad sam koristio 4.1.2 Telenorov i tel. je rootovan hteo bi da nesto promenim.
Dajte predlog sta instalirati umesto def. da telefon bolje radi i da lepse izgleda.
Predlozite hvala!

Do sad sam koristio 4.1.2 Telenorov i tel. je rootovan hteo bi da nesto promenim.
Dajte predlog sta instalirati umesto def. da telefon bolje radi i da lepse izgleda.
Predlozite hvala!

Saletov neat rom, vertumus aosp temu i jkay mod, sve to imas na xda :)
To je nesto trenutno najbolje za S3

Kako da namesti da mi poruke, pozive salje na gmail, sad vidim da od datuma kupovine telefona nista nije otislo na gmail?

Evo cetiri puta citam tvoje pitanje i i dalje ne razumem sta si hteo da kazes. Jel mozes malo da objasnis sta hoces? Kontakte da imas na gmail-u? Kakve poruke SMS? Pozive na gmail?

na Desire si mi se poruke li log-ovi od poziva automatski sinhronizovali sa gmalil nalogom. zaboravio sam kako sa to bio podesio.

Poslednja izmena:
Kako mogu da saznam koji mi je ROM bio kada sam kupio telefon,pošto sam ga root-ovao,stavljao druge romove,kernele,a zaboravio sam da obratim pažnju koji je bio?? Postoji li neki način da se to proveri??

Ako si ga povezivao sa kies-om, pretraži Windows registar, reč hidswver

A što ti je to bitno? Kada si ga kupio? Verovatno je na njemu bio ICS...

pa verovatno ću da ga prodam,pa sam hteo da vratim na sve fabričko,kupio sam ga 1. marta

Vrh Dno