Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

4.1.2
I9300XXELLA

Bio sam u Uscu u onom Samsung brzom servisu, decko pita gde sam kupio dali od nekog operatera. Kao nije za nase trziste tj nije od operatera, i nije mogao da mi azurira na 4.1.2, pa sam ja preko wi-fi. Ali i pre toga i posle toga nece da salje cirilicu. Uzet je u logicshopu, nov neotpakovan pocetni jezik je francuski a i uputsvo je na francuskom, normalno ima i srpski meni.

Nisam uspeo da dopunim predhodni post.
Bulid number: jzo54k.i9300zsemc1,
vidim da je verzija za Tajvan Hong Kong, mozda ima veze sa tim.
Da li mogu da ubacim drugi softver ili sta vec, mislim da mi treba JZO54K.I9300XXELLA?

Poslednja izmena:
Moze da se menja sistem to je najmanji problem ali ako se vec nikad nisi zezao stim bolje je prepustiti nekome koje to vec radio.
Javice se valjda uskoro neki forumas gde, sta i kako je najbolje to uraditi.

Da li neko zna zasto ne postoji opcija pozivanja preko Vibera u kontaktima iz telefona?
Kao sto ima za Whatsapp. Kada kliknete na kontakt izbaci vam Call, SMS, EMAIL, Whatsapp...
Da bih pozivao nekoga preko vibera moram da udjem u Viber i da trazim kontakte tamo.

Kada odem na Accounts - Add account i izaberem Viber, samo me izbaci iz Account menija.

NeatRom XXEMC3 Lite

Možda si namestio da ti po defaultu bude običan poziv, mene obično pita da li ću preko Skypa, Vibera ili klasičan poziv.

Da li si uspeo da sinhonizujes Viber u Accounts meniju?
Meni samo izbaci na pocetni meni kada izaberem viber za Add Account

Stigao mi neki firmware update 55mb, jeste ubacili? Vip u pitanju

Malopre mi je stigao update i posle update- sam. Dobio sam ovu verziju I9300XXEMC2, google play music i koliko sam uspeo da vidim Google Play Magazines ili Google Play books jer cim sam uso u meni ikonica je nestala i posle mi je javilo da telefon nije uspesno azuriran. Probao sam ponovo da ga azuriram ili ne moze jer je to najnovija verzija. Telefon je inace kupljen u Vip-u pre nekih 3 meseca. da li neko zna kako da ponovo obnovim azuriranje i sta je tacno ta druga googlova aplikacija koja je nestala ?

Jesam, ne vidim šta je promenjeno osim playera.
A je'l si dobio jos nesto osim playera jer ja kad sam uso u meni odmah je nestala jedna ikonica nisam uspeo da vidim sta je bilo ali msm da je bila Google knjige aplikacija, i posle mi je nesto javio tel kad da nije avrseno nadogradjivanje?

Da, magazin ali je odmah izbacio fc i nema je više.

Dali neko moze da mi odgovori na sledece pitanje? Zeleo bih da instaliram Vertumus themu, imam Samsung Galaxy s3 (t999),to je telefon za americko trziste t mobile. Dali je to izodljivo? Hvala unapred.

JELLY BEAN DOMINATION v1.8 GT-I9300

Guys, please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.

DONATE

Thank you in advance.

LETS HANGOUT TOGETHER ON SOCIAL NETWORKS. ADD ME AS YOUR FRIEND!!!

THE MOST VIEWED THEME ON XDA, OVER 2 MILLION PEOPLE!!!
ONE OF THE MOST COMPLETE THEME OUT THERE!!!
ONE OF THE MOST DOWNLOADED THEME EVER!!!

ULTIMATE LEVEL OF EXPERIENCE ON SGS III, WITH UNIQUE FEEL AND STYLE OF REAL JELLY BEAN

CALENDAR IS FINALLY THEMED DARK!!!

14uvzfp.png

GOOGLE PLAY STORE HOLO!!!

xdbghz.png

SOUL BOUND v2.4
XHDPI RESOLUTION (SAMSUNG GALAXY S III)

1iohtu.png

2ikzls1.png

2exq4np.png

23icris.png

Soul Bound

CHANGELOG

17.04.2013. - v1.8
- theme is optimized for better speed and performance (thanks to MrxSiN)
- fixed color of the letters in twiz launcher
- themed calendar holo dark
- themed Google play store holo dark (thanks to Kryten2k35)
- added Nexus 4 keyboard
- added Nexus 4 sounds
- re-design some icons in phone.apk (thanks to Kryten2k35)
- added ink effect in NON – JKAY version (thanks to pendroz. Also thanks pendroz for JB lockscreen and 3 way reboot)
- some minor bug fixes
- some minor graphical changes/improvements

If you want to see me on Galaxy S4 forum, please consider a DONATION

Sincerely,
VERTUMUS

Ako sam instalirao saletov Neatom Lite MC3, temu v1.8 za MC2-3 mogu da instaliram bez problema?

Mozes,naravno.

Da li je neko probao XperianZe 0.9.8.1 :)

Imam ga kao treći rom na mom aparatu,doduše verziju 0.9.8.Drugačiji je od svih drugih romova,lepši,ima svoj launcher,koji je intuitivniji od svih ostalih.Muzika se čuje bolje od svih ostalih,album je drugačiji,brz je,igrao sam se sa njim dva dana I vratio se na primarni rom.

D

Tteba mi jedno pojašnjenje. Pazario sam S3 koji ima broj podverzije koji je za Kojejsko Hongkong, bar tako kaže Google kad unesem tu oznaku. Sad dal zbog toga me mogu da šaljem ћириличне sms poruke. Kaže da prebacim na automatsko, e sad ja tu opciju Input metod nemam u podešavanjima za poruke, jednostavno nedostaje ta opcoja. To nebi ni bio problem, ne bi ni provalio da dve godine pre toga nisam slao ćirilične piruke. Šta mi je sad činiti, dali je ta stavka na drugom mestu? Ako ga flešnem na neki softver za Evropu, oće li mi se pojabiti ta opcija. Dali još neko ima sličan problem, tel je kupljen kod nas u običnoj radnji, nov neotpakovan. Flešovanje mi nije strano, radio sam na Desire.

jel ima/imao jos neko problema sa not enough storage space? vec desetak i vise dana dobijam ovu poruku, obrisao sam sigruno jedno 4-5 giga muzike/slika do sada i nista. u trenutku brisanja se kao sve sredi, ali posle dan, dva opet krene poruka not enough storage space.

rom je stock v4.1.2

ejh3iu.jpg

Si probao factory reset?

Vrh Dno