Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Вратих се на сток 4.1.1. Батерија боља скоро дупло у ПМ. :banghead:
Ја реко АОКП бољи кад оно међутим:eek:
4agu9uby.jpg

Bolje idi na neki 4.1.2, min. XELLA, jer sve pre toga je izlozeno ''sudden death sindromu'', ako imas zvanicnu garanciju operatera onda nema veze...
...a sto se tice baterije, izvukoh 6 sati screen on vremena na Saletovom 4.1.2 MC2 Lite romu, sa Vert 1.7.1 domination AOSP temom sa jkay i stock kernelom... naravno, cini mi se da je za ovo produzeno trajanje baterije zasluzan sjajni ''Greenify'' i crna boja u vertumus temi kao i Saletove optimizacije...

Ма немам ја интернационалну верзију иначе бих флешовао Салетов 100%.
Мој је i747m. Ово ми је рекорд за батерију иначе сам имао 2:45 макс.

Poslednja izmena:
Ovaj Server Media opasno nervira... :eek:
Počeo je skoro svako veče da me zeza, sad već iritira... :thumbdown:

Proveri na obe kartice da li imaš vrtheme folder ili utheme folder. Ako imaš obriši

Na internoj imam vrtheme-backup folder i u njemu system, pa app i framework folder... Jel treba da obrišem sve?

Nešto mi se čini da ni ovo ne pomaže. .. Ali, ,sačekaću još par sati , pa da vidim :confused:

Da li moze link odakle da skinem stock rom 4.1.2?
Tražio na xda ali ne mogu da nadjem.

Hvala

Jedno glupo pitanje, uzeo sam danas telefon, e sad znam da baterija ne mora da se formatira. Zanima me, posto mi se tel jos nije ugasio a hoce uskoro, da li da ga pustim da se isprazni i da prvo punjenje bude do kraja, eventualno sat dva duze ili ga mogu mogu dopunjavati kako hocu, koliko hocu staviti na punjenje a da se jos nije ugasio. Ovo pitam isklkjucivo za prvo punjenje. Fora je sto sam sad dosao kuci sa posla tel ima od danas popodne, mislim da je sve jasno.

Možeš da ga puniš po potrebi. Nema potrebe za full charge.

jel mora da se ispazni za prvo punjenje? pre tri godine sam zadnj put uzeo nov telefon a i mislim da ga nisam tako usred noci punio.
Da li postoji fora da se upali alarm kada se skroz napuni?

Ukratko.. Radi kako hoćeš, bateriju nećeš s|ebati. Svaka baterija ima određeni opseg ciklusa, ali o tome ne moraš da brineš, do tada će telefoni da budi potrošna roba.

Poslednja izmena:
dali telefon ima vec ugradjen brojac protoka, poruka, minuta.. ili treba da se skine posebno sa marketa?

Za data ima,ali za poruke i pozive nema koliko ja znam.
Mozes skinuti droid stats za sve to ako zelis.

Posto tel imam tek dva dana , zanima me kako da saljem cirilicne poruke, instalirao sam srpsku tastaturu koju sam koristio na Desire, sad kad saljem javlja da ce poruke mozda stici ostecene i pirmalac dobija "??????????????????????", jel treba nesto da se podesi. I za player, ne mogu da namestim play list i dalje mi povuce sve muzicke fajlove cak i one sa stare navigacije za Desire koja je jos na kartici.

Pa pitanje je da li telefon primaoca podržava taj kodni raspored..ako je neki ne-smart tel. onda teško..ovi ostali poput symbiana, windows phonea nemaju tih problema

Posto tel imam tek dva dana , zanima me kako da saljem cirilicne poruke, instalirao sam srpsku tastaturu koju sam koristio na Desire, sad kad saljem javlja da ce poruke mozda stici ostecene i pirmalac dobija "??????????????????????", jel treba nesto da se podesi. I za player, ne mogu da namestim play list i dalje mi povuce sve muzicke fajlove cak i one sa stare navigacije za Desire koja je jos na kartici.

Za music player u opcijama treba da namestiš koji su ti muzicki folderi nek ne vuče i druge gluposti iz navigacije, iz igara...

^
a koja je druga? :))

Hardverski problem, audio chip ispusta zvuk koji ne mozes cuti ako nisi u tisini. Bas sam skoro citao problem taj na xda. Lik je cak i otvorio telefon, otkacio konektore za zvucnik, ali i dalje se pojavljuje audio_out wakelock.

Haha,znači meni je taj,pošto nemam instaliran Viber...

Vrh Dno